Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość quantico

czy wy tez macie czasami takiego lenia ?;p

Polecane posty

Gość quantico

Dopadł mnie dzisiaj jakis kryzys i postanowilam ze musze się tym podzielic ;p może akurat jest tu ktos kto czuje się dzisiaj podobnie ? Przygotowania do slubu trwaja , ciagle to załatwianie wszystkiego po kolei . Niektóre rzeczy już załatwione a niektóre Czekaja w kolejce . Dzisiaj próbowałam , naprawde bardzo się staralam napisac plan dekoracji . Dekoracja kościoła , dekoracja Sali a w dekoracji Sali zrobilam podkategorie typu dekoracja stolu panstwa młodych , stolow dla gosci etc . No i nic mi nie przychodzi do Glowy . Rozpisalam sobie plan co trzeba udekorowac ale na tym koniec;/ jakas pustka mnie dzisiaj dopadla . Szperam w necie od kilku godzin już mnie oczy bola i dostaje oczopląsu powoli ;/ pare propozycji znalazłam tutaj http://www.g-fiore.pl/galeria/stol-panstwa-mlodych i teraz porownuje i obmyślam . Bo musze wiedziec czy te rzeczy się zmieszcza wszystkie na stole czy niebardzo . I jak to dopasowac kolorystycznie . dzisiaj nic mi nie wychodzi z tego planowania . Czasami zaluje ze nie wynajęłam kogos do organizacji slubu mogłabym wtedy siedziec i się denerwowac ale nic i nikt by na tym nie ucierpial ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować