Gość quantico Napisano Marzec 1, 2011 Dopadł mnie dzisiaj jakis kryzys i postanowilam ze musze się tym podzielic ;p może akurat jest tu ktos kto czuje się dzisiaj podobnie ? Przygotowania do slubu trwaja , ciagle to załatwianie wszystkiego po kolei . Niektóre rzeczy już załatwione a niektóre Czekaja w kolejce . Dzisiaj próbowałam , naprawde bardzo się staralam napisac plan dekoracji . Dekoracja kościoła , dekoracja Sali a w dekoracji Sali zrobilam podkategorie typu dekoracja stolu panstwa młodych , stolow dla gosci etc . No i nic mi nie przychodzi do Glowy . Rozpisalam sobie plan co trzeba udekorowac ale na tym koniec;/ jakas pustka mnie dzisiaj dopadla . Szperam w necie od kilku godzin już mnie oczy bola i dostaje oczopląsu powoli ;/ pare propozycji znalazłam tutaj http://www.g-fiore.pl/galeria/stol-panstwa-mlodych i teraz porownuje i obmyślam . Bo musze wiedziec czy te rzeczy się zmieszcza wszystkie na stole czy niebardzo . I jak to dopasowac kolorystycznie . dzisiaj nic mi nie wychodzi z tego planowania . Czasami zaluje ze nie wynajęłam kogos do organizacji slubu mogłabym wtedy siedziec i się denerwowac ale nic i nikt by na tym nie ucierpial ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach