Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ku ucieszee

Zdjęcie ku uciesze.

Polecane posty

Świetne, naprawdę... współczuję tej dziewczynie, wszędzie już się z jej zdjęć nabijają... Na litość boską, jak człowiek nie jest piękny to nie ma prawa być szczęśliwy? Widziałam więcej ich zdjęć i widać że się kochają... To co robisz jest niesmaczne.

Gość I jak nie jest piekny
To musi to podkreslic klapkami do sukni ślubnej :D Mmmm

nie każdy ma urodę ale można brak urody zatuszować strojami żeby wyglądało się OK. A tu te łachy wyglądają tragicznie i ukazuje całkowity tragizm.

Gość Autorko, daruj sobie
naśmiewania się z bliźnich. Aczkolwiek wymiary mam w normie, to wyśmiewanie się z ludzi nie przystających do naszego obrazu jest żenujące i prostackie. Kobietka ma trochę więcej ciała niż przeciętna Polka, ale czyż nie ma prawa wyjść za mąż?

Gość szkoda ze nikt jej normalnie
nie doradzil, wyglada jak swoj wlasny tort (mowa o tym pierwszym zdjeciu).

Gość za niedługo tak będą się
23:42 Autorko, daruj sobie jeden klepie o tym drugi o tym. To że ty założyłabyś takie coś do ślubu nie znaczy że każdy to popiera :)

Gość mmzm
Nikt słowem nie wspomniał o tym że jest gruba - chociaż jest. Jak ktoś się śmieje to raczej z tych sukienek, oraz wspaniałych plastikowych klapek - świetnie się komponują z białą sukienką.

Gość jakby szczupla sie tak
ubrala to byscie juz nie pisaly ze nie wolno sie naśmiewac tylko jechaly rowno, fałszywe obludnice :)

Gość Autorko, daruj sobie
To co założyła panna młoda, faktycznie jest straszne, ale ktoś jej pomógł dobrać, utwierdził ją w przekonaniu, że jej to pasuje. Nie naśmiewajcie się, nie każdy ma gust na Waszym poziomie, a komentowanie ... kobieta jest szczęśliwa, wychodzi za mąż, poślijcie jej dobre fluidy na nową drogę życia... Kiedyś ja też jak sierotka Marysia do ślubu szłam, dzisiaj z najmodniejszymi ciuszkami nie mam problemu, ale z bliźnich się nie wyśmiewam. A tej Pani życzę szczęścia...

Gość zapewne nie wyglądałas jak oni
to nie są zdjęcia z polski wątpię zalatuje mi tu ameryką. Tam ludzie zwyczajnie urodzili się już z bezguściem i właśnie to są efekty.

Gość tak ja mam polewkę z nich
bo oboje wyglądają jak pajace. - taka tusza nie jest trendy i prowadzi do poważnych chorób zapewne ta pani ma to głęboko w dupie i nie ma zamiaru nic z tym zrobić choćby już dla własnego zdrowia przede wszystkim -trudno to w ogóle strojem nazwać bo przypomina mi to jakąś firankę z PRL-u / dno totalne nic tu nie pasuje -te klapki no comment, dziadki już lepsze mają po domu I nie piszcie mi do cholery że to jest ok bo nie jest :O wygląda to OKROPNIE młody : - wystarczyłaby odpowiednio dobrana koszula i spodnie i przede wszystkim BUTY ! nie każdy ma urodę jak ktoś wyżej wspomniał no ale litości

Gość tak ja mam polewkę z nich
ta na 1 zdjęciu również okropieństwo. Szkoda, że się marnuje, buźkę ma przyzwoitą ale przesadzają ludzie naprawdę.

Gość przeciez nikt
nie napisał, zeotyłe osoby nie mają prawa wychodzić za mąz i być szczęśliwe. Tylko może zastanowiłyby się nad swoją chorobą i coś z nią zrobiły, bo wyglądają żałośnie.