Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka378845

Fryzjerka zepsuła mi włosy.

Polecane posty

Gość Paulinka378845

Co byście zrobiły na moim miejscu? Fryzjerka pocięła mi włosy brzytwą mimo, że widziała jaką mam strukturę włosa, a mam cienką. Nigdy wcześniej nie miałam rozdwojonych końcówek, a 2 tygodnie po tym ścięciu moje włosy są całe w małych kuleczkach, mam porozdzierane łuski i jeszcze ciesze włosy. Mam rachunek, wszystko, ale nie wiem co robić.

Idź z reklamacją, ja chciałam wiosną by lekko podcięła włosy, miałam grubo za łopatki je, ale ona stwierdziła,że mam idealną twarz do krótkich, zdarzyłam ją powstrzymać, ale wyszłam z włosami do ramion :(

Gość Paulinka378845
Ja przyszłam z włosami do pasa, błyszczącymi, zdrowymi, bez żadnej rozdwojonej końcówki.

Gość Paulinka378845
A teraz mam miotłę, nie włosy.

Nie he, niedawno byłam u fryzjera pofarbować pierwszy raz w życiu włosy to wyszłam zadowolona.

Gość Paulinka378845
Zazdroszczę. Ja już nie pójdę nigdy do fryzjera, sama będę podcinać końcówki, albo poproszę mamę (bo to, co mi zrobiła na głowie ta fryzjerka, to nawet moja mama bez ukończonego fryzjerstwa potrafiłaby mi tak obciąć).

Chyba jedyna rada to je ściąć na krótko, bo żadne szampony, odżywki rady sobie z takimi włosami nie dadzą :(

wy się roztkliwiacie nad tymi włosami, bez paniki odrosną !!!!

Gość Paulinka378845
Jak mam ściąć na krótko skoro mi tak zrobiła, że na czubku głowy mam porozdwajane? Mam ogolić się na łyso?

Zawsze jak idę na jakąś imprezę i idę do fryzjerki, to po wyjściu płaczę z rozpaczy, raz tylko byłam zadowolona z fryzury

No raczej, bo jak masz rozdwojone, to te chore będą zarażać te zdrowe.

Gość Paulinka378845
Ja nie jestem raczej osobą mściwą... Nie potrafiłabym zrobić tak, jak ona. Cóż, będę musiała z tym żyć, nic nie poradzę. Po prostu mam nauczkę, a człowiek uczy się na błędach.

Gość Paulinka378845
A co mi dadzą takie warkoczyki?

Gość ja jajaja...........
mi fryzjerka zafarbowała włosy w innym kolorze niż chciałam, po prostu masakra:D, bardzo się starała więc farbę na nowo kładła, wyszły jeszcze gorzej:D Uśmiechnęłam się i kazałam je ściąć na krótko, bo kto takimi pierdołami by się przejmował jak włosy:P ludzie mają większe tragedie:P. Mój mąż jak mnie zobaczył się załamał. Włosy odrosły, dalej chodzę do tego salonu fryzjerskiego i się śmieję, tylko nie ta pani. Jest wesoło, wszystkie fryzjerki to pamiętają:P i do dziś wspominamy tę historię:P Reklamacji nie składałam:D

Gość hgvvkklknjl
jak chore rozdwojone włosy mogą zarażać inne?:D to nie wszy trzeba poczekać aż trochę i powoli je podcinać

Nie moja wina,że nie wiesz tego ,że pasma rozdwojone powodują rozdwojenie kolejnych pasm :P

Gość Paulinka378845
Ja to wszystko rozumiem i nie zamierzam płakać jak dziecko, włosy odrastają. Po prostu jestem zawiedziona, tylko tyle:) A fryzjerka niech szybko osiwieje, hehe;) Rozważę opcję z warkoczykami, albo skrócę trochę włosków i zrobię odbudowę rozerwanych łusek. Za pół roku będzie już dobrze, trzymajcie kciuki za mnie:)

Gość grrrrrr....
ja dzsiaj po dekoloryzacji wyszlam z takim kolorem, z jakim weszlam. za 160 zl! jeszcze scinac chciala, a jak sie nie zgodzialam to zdarla 10 zl za podciecie koncowek

Gość Paulinka378845
Nie przejmuj się;) Może jej opona pęknie i będzie musiała wymienić no i role się odmienią:D