Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalallalalallalal

dentysta krzysztof manchester-uważajcie

Polecane posty

Gość lalalalalalallalalallalal

Masakra ,spiłowal mi do połowy zdrowego zęba i 2 razy wiertarka ,czy jak to się nazywa, wypadła mu z ręki.Aż sie poryczałam ze złości,tak mi popsuł estetykę.Złożyłam na niego dzis skargę i powiedziano mi ,że przeciwko niemu juz się toczy postępowanie. Nie wspomnę o tym , jak traktuje inny personel. Dodam ,że byłam prytwatnie , nie na NHS.

Gość asdefgfhjk
dlaczego spilowal ci zdrowego zeba???Współczuje!!powiniennas dostac odszkodowanie bo teraz to pewnie ratuje cie licówka lub koronka a to kosztuje..

Gość Taka kobietka nieduża
nie ma takiego dentysty o takim nazwisku

Gość the sunshine in a gloomy day
a odkad krzysztof to nazwisko?

Gość asdefgfhjk
GDC juz nim sie zajmie no chyba ze wogole nie dostal rejestracji i pracowal na czarno

Gość lalalalalalallalalallala
nie pracowal na czarno.a krzysztof to nie nazwisko.Teraz ma gabinet na oldham street w aShton i przyjmuje w dawnym private medical centre.Tak przy mnnie zrownał swoja pielegniarkę ,ze mi az w piety poszlo.

Gość aSWERTYUI
Krzysztof Kamiński?

Gość tak naprawde..........
to nie waidomo co sie stało po 1.jaki byl powod spilowania zdrowego zeba,w jakim celu 2.czy bylas swiadoma tego co robił a co do buractwa pana doktora-przemilcze... Rejestracje w GDC ma bo sprawdzialam.Jesli złożyłas na niego skarge to zakonczy sie to sprawą w sadzie i wtedy sie wyjaśni kto miał racje.

Gość dopiero teraz szukam opini o n
Nie polecam tego stomatologa, jestem przerażona co on mi zrobił z moim zebem.Za późno zaczęłam szukac opinii o polskich dentystach w manchester.Płacę teraz za swoją głupotę. Kultura osobista tego pana i poszanowanie dla pacjenta pozostawia wiele do życzenia. Prostak , cham , który swój dyplom chyba kupił na jakimś bazarze.

Gość to nie lepiej
to nie lepiej pojsc do NHS? Jak juz ci spieprzy to przynajmniej za darmo ;-)