Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hesss

Jak się z nią obejść?

Polecane posty

Gość o mamauniu
żaden facet nie zagra w otwarte karty jak widzi, że laska jest obojętna(lub udaje taką), ale skąd masz to wiedzieć,że tylko udaje:P

Gość bramkarz
jak nie wiem i sie waham to działam! zapraszam na piwko po kilku piwkach sama sie wygada :classic_cool: a jak nie to ja pierwszy zaczynam rozprawiać jakie z niej cuuudo ❤️

Gość raz dwa trzy piec osiem
no właśnie, dlaczego wprost nie zapytasz czy ma ochotę na piwo, kawe kino ...?:) To takie proste :)

Gość pozory myla u mnie tez
jest facet co mógłby sobie tak o mnie pomyslec - ze specjalnie udaje obojetna bo wszystkie inne to mu słodzą az mnie mdli. a prawda jest taka ze ja go szczerze nie znosze, działa mi na nerwy jego osoba. jestem wobec niego obojętna i oschła i absolutnie nic do niego nie mam. czasem jak mam lepszy humor to mu powiem czesc to on odrazu gada ze mam dobry humor bo sie do niego odezwałam a ja po prostu nie trawie tego lizodupa i tyle.

też kiedyś nie trawiłam takiego jednego , wręcz nienawidziłam. a później został moim chłopakiem (teraz już ex).

Gość baranekkmalusi
raz dwa trzy piec osiem - czyli, że może on twoje zachowanie zinterpretowal w ten sposób że na niego lecisz a ty go niecierpialaś? :D może autor w ten sam sposób rozumuje :D

nie no coś ty... on wiedział że go nie znoszę bo mu to nawet powiedziałam, ale tak się we mnie zakochał, że mnie powolutku zdobył :)

Gość hesss
co mi szkodzi ją gdzieś zaprosić? a to że ona może dać mi kosza i wyjde na idiotę a tego bym se nie darował. Muszę być pewny.

lepiej sie dume schowac w buty. wnerwic sie niepowodzeniem. niewybaczylbym sobie ze mialem szanse a przez ego bym tego nie zrobil.znaczy lepiej zalowac nieudanej proby niz tego ze sie nie sprobowalo...

Gość zwlekaj dalej z zaproszeniem
dziewczyna się sytuacją znudzi albo inny odważniejszy facet sprzątnie ci ją sprzed nosa :P:classic_cool:🖐️

Gość popieram gościa nade mną
kobita sama nic nie zrobi a tym bardziej jak widzi ze takie z ciebie dziecko ze nawet boisz sie ja gdziekolwiek zaprosić. nie dziwie sie ze nie ujawnia swoich uczuć. dzialaj bo nie znasz dnia ani godziny kiedy wpadnie na nią ktoś kto nie bedzie bal sie dzialać :D

Gość było i [nie] minęło
i?