Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IssabelIssabellssa

Dziewczynki co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość IssabelIssabellssa

Moj chlopak zwierzal sie swojemu przyjacielowi ze nie potrafi byc w zwiazku poniewaz juz mu sie znudzilam i ma ochote na inne kobiety i chcialby odejsc ale nie wie jak mi o tym powiedziec bo podobno mnie kocha- k....wa dobre no nie?! Nienawidzie go za to! Jak byscie to rozegraly ?

Gość IssabelIssabellssa
Ta opcja odpada. Poniewaz jego przyjaciel jest w szczesliwym dlugoletnim malzenstwie i tak kochanego mezczyzny nigdy nie spotkalam

Gość IssabelIssabellssa
kochanego i kochajacego i oddanego swojej kobiecie

Gość shazz
kopnij w tyłek tego swojego, zanim on kopnie Ciebie. co za palant, zresztą jak połowa facetów :/

zrob wszystko by wzbudzic w nim zazdrosc, jak sie zorientuje ze sa Toba zainteresowani inni faceci to moze zacznie sie starac. dziwne jak dla mnie, skoro powiedzial ze kocha to po co mialby Cie zosatwic...

Gość justyna aa
wiesz z jednej strony to zrozumiałe jesteście młodymi ludźmi a niektóre panny mają cechy zaciskaczy i chętnie już wielkie love do końca życia,uważam ,że więcej dystansu do tych pierwszych związków powinniście mieć,mówi że kocha a mu się znudziłaś :D sama widzisz jaki to absurd,poznawaj świat innych facetów,rozwijaj się a ta miłość kiedyś nadejdzie nic na siłę:)

Gość IssabelIssabellssa
Przypuszczam ze tu chodzi o to ze on na dzien dzisiejszy nie ma szans na inna laske tzn. na taka ktora by chcial. Dlatego jest ze mna dopoki sie nie ustawi a wtedy mnie bez zadnych skrupułów mnie pozegna.

Gość IssabelIssabellssa
po tym wszystkim co wyczynial wczesniej i po tym co czego dowiedzialam sie teraz nie mam dluzej ochoty byc z nim, zabil milosc we mnie. Niech znajdzie inna do wielbienia tylko ciekawe na jak dlugo

Gość alaldkd
zapytaj sie go wprost czy cie kocha i chce byc z tobą

Gość q2dftgyhujiawsedrftgy
zajelabym sie jakims hobby facet i sperma to nirzawsze zyciowe rozwiazanie sa naprawde i inne sprawy i oczywiscie ze oni chca innej http://www.youtube.com/watch?v=TlUAOUzr5zE

Gość IssabelIssabellssa
a co to da? Powie ze tak to oczywiste. Zrobi wszystko zebym pierwsza nie odeszla, a przez ten czas bedzie szukal innej. Dowiedzialam sie jeszcze czegos co juz w ogole zwalilo mnie z nog a mianowicie marzy o mojej kolezance powiedzial ze wybzykal by ja az by mu jaja odpadly -co za palant!

Gość kryzantemcha
A czy w jego zachowaniu w ostatnim czasie nic się nie zmieniło? czy Wasza relacja jest wciąż taka sama? Jeśli on myśli o tym, by odejść to wyobrażam sobie, że musi jakoś powoli rakiem wycofywać się z tej znajomości. Choćby rzadszy sex, rzadsze spotkania itd. ??

Gość grzdylek
Zerwij pierwsza.

Gość IssabelIssabellssa
Czy sie cos zmienilo? Nie zauwazylam od zawsze nasz zwiazek byl burzliwy. bywa tez milo ale po to by uspic moja czujnosc. Tak jak wczesnie napisalam on jest ze mna dopoki nie trafi mu sie jakis lepszy kasek.

Gość kryzantemcha
Pozostaje pytanie czy ten jego kumpel, aby na pewno mówi prawdę. trochę to też dziwne, że niby przyjaciel, a taki nielojalny wobec kolegi. Poza tym... dziwne też, żeby Twój facet zdradzał się przed kimkolwiek z takimi planami.

Gość IssabelIssabellssa
To jego przyjaciel wiec kwestia zwierzania sie to normalna sprawa. Jego przyjaciel bardzo mnie lubi i nie chcialby zeby chlopak mnie skrzywdzil dlatego mi to powiedzial, dodal tez ze nie podoba mu sie jak jego przyjaciel postepuje ze swoja dziewczyna ktora jest wartosciowa i oddana mu osoba.