Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maphijka0000

Niezaliczenie wymaganych semestrów wf na studiach

Polecane posty

Gość Maphijka0000

Witam serdecznie! Mam pytanie do osób, które studiują, studiowały (najlepiej na UW) lub po prostu orientują się w temacie wychowania fizycznego na studiach. Mam do wyrobienia 4 semestry wf-u. Byłam święcie przekonana, że mogę to zrobić w ciągu całych studiów (3 lata). Okazało się jednak, że muszę to zaliczyć w ciągu pierwszych 4 semestrów (2 lat). Jestem na 2 roku i mam wyrobiony dopiero 1 wf. Jestem na siebie wściekła o swoją głupotę. Czy ktoś z Was orientuje się czy jest możliwość przerzucenia czegoś takiego na 3 rok? Zdaję sobie sprawę, że wtedy będę musiała za ten wf zapłacić, ale to już w tym momencie nie jest istotne. Czy mogą wyrzucić mnie z uczelni za niezaliczony wf? Z góry dzięki za odpowiedzi!

Gość ..Johny...
jak zrobisz nauczycielowi wf loda to pewnie zaliczysz

Gość Maphijka0000
Czytanie ze zrozumieniem się kłania :)

Gość wyrzucić raczej nie
wyrzucą, ale za wf też chyba są punkty do zaliczenia sesji, więc możesz jedynie napisać do dziekana wydziału prośbę o przeniesienie przedmiotu na następny rok studiów. jeśli dziekan jest w porządku, powinien wyrazić zgodę i wtedy punkty z wfu zostaną przeniesione na następny rok, a Ty normalnie zaliczysz sesje. tak było na mojej uczelni.

Gość Maphijka0000
Aha... u nas wf nie ma punktów ECTS, które są potrzebne do zaliczenia sesji.

napisz podanie z prosba o przedluzenie czasu na zaliczenie wf-u. mysle ze powinno sie udac. Ja mialam miec tez 4 sem do zalicznia ostatniego nie zaliczalam w ogole bo bylam po powaznym zabiegu. zycze powodzenia ale zalatw ta sprawe jak najszybciej,

Gość Maphijka0000
Dziękuję! mam nadzieję, że nie będzie przy tym dużego problemu :(

Gość hehe jakbymmiala siebie
kochana spokojnie, mozesz isc z podaniem i ci przeniosa na 3 rok-a jaki to przemiot?moze studiujesz animacje turystyczna czy jakas akademie fizyczna? ja bylam na pedagogice wiec luzik-dwa semestry zrobilam na drugim roku powodzenia:)

Gość Maphijka0000
To anglistyka więc nic związanego ze sportem ;)))