Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiiiissssss

Proszę o poważne rady-wyjazd z rocznym dzieckiem za granice

Polecane posty

Gość Klaudiiiissssss

Już sama nie wiem - chciałam w te wakacje wyjechać z córcią, która będzie miała latem rok do Włoch do znajomej na 2 tygodie. Ale już tyle sie nasłuchałam od Mamy i Cioci, że za mała - że podróz samolotem męcząca, gorąco, inny kraj ... ehhh nie wiem Czy któraś Mama z Was wyjeżdzała z tak małym dzieckiem?

Gość jurek ogorek
ja bym nie przejmowala sie tym co gadaja mama i ciocia.mamy maja to do siebie ze musza sobie pogadac:) spokojnie mozesz jechac.dzieci znosza to lepiej niz nam sie wydaje.my bylismy z roczniakiem w Turcji na dwa tyg. i wszystko bylo ok. takze spokojnie mozesz jechac:)

Gość Ja bylam z 3 miesieczna
corka w lecie w Szwecji niby tam nie jest tak goraco jak we Wloszech ale lot jest OK stiuardessy grzay mi mleko a na start i ladowanie radzily podac picie mala to zniosla ok Teraz bedzie mial roczek i w sierpniu lecimy na 2 miesieca zobaczymy jak teraz to zniesie jesli masz Okazje to lec a co to Mama i ciocia moze zazrdosza ze lecisz ;)

Gość Jesli ty sie boisz wyjechac
Gość Jesli ty sie boisz wyjechac
Najlepiej pokaz to wszytko rodzinie, zeby ich zawstydzic. :)

ja wyjezdzam z 2miesiecznym dzieckiem na pol roku do irlandii..i tez sie zastanawiam jak mala to zniesie..

Gość ja byłam z rocznym synkiem
w Montenegro - to jest poniżej Chorwacji... 1500km od Polski - podróż zniósł świetnie - mimo że to ponad 20h... aklimatyzował się 2 dni - później był bardzo zadowolony! pokochał plaże i kąpiele - upał wcale mu nie przeszkadzał! oczywiście mama i teściowa oczywiście złamywały ręce jak to dziecko męczymy - ale on w innych czasach są wychowane....

Gość Haha dobre! :)
:P

Gość Mama Nikoli
Nie potrzebnie sie obawiasz jedz i bawcie sie dobrze! Ja jechalam z 3miesieczna corka z Anglii do polski samochodem, a za miesiec z powrotem do Anglii... Bylo super!

Gość azezam
1 raz wyjechalam z synem jak mial miesiac na tydz 2 raz jak mial 2 miesiace na 3 tyg zaraz po tym na kolejny tydz jak mial pol roku na 3 miesiace kazda podroz samolot i samochod w sierpniu urodzilam corke ktora odbyla podroz samochodem z anglii do hiszpanii w wieku 5 miesiecy w kwietniu lecimy do polski..... itd tak wiec nie ma nic strasznego w podrozach z dziecmi wystarczy dobrze sie zorganizowac

Gość po prostu zapytaj pediatre co
ci bedzie potrzebne podczas takiej podrozy , np Lakcid/Lacidofil czyli cos na biegunke, na goraczke , cos na chorobe lokomocyjna itp Leki , ktore moga sie przydac , ale w cale nie musza. Po prostu zeby miec pod reka w razie czego

Spokojnie ja bylam z synkiem 11 m w norwegii na miesiac u meza balam sie jak zniesie lot a raczej o to czy bedzie grzeczny bo on z dzieci takich co to ciagle by biegaly nie chca usiedziec w miejscu a tu niespodzianka przespal lot caly w jedna i druga strone