paris:-) 0 Napisano Marzec 2, 2011 witam,zawsze miałam za wysoką prolaktynę tj.mniej więcej 32,3-taką miałam 3 miesiące temu i z tego powodu nie mogłam zajść w ciążę...miesiączka spózniła mi się 2 tygodnie więc poszłam do lekarza i poprosiłam skierowanie na badanie prolaktyny,odziwo wyniki wykazały że mam 1,4 czyli jest za niska...co to znaczy,czym to jest spowodowane?wiecie coś na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Marzec 2, 2011 pytanie z innej beczki. Jaki lekarz dał Ci skierowanie na prolaktynę? Gin czy rodzinny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Marzec 2, 2011 Ginekolog,ale z wynikami idę do niego dopiero w poniedziałek. Nigdzie nie mogę znaleść informacji na temat obniżonej prolaktyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Marzec 2, 2011 No ja Ci nie pomogę niestety. Pytałam bo dostałam skierowanie na prolaktynę z obciążeniem ale od prywatnego i koszt 52 zł więc nie robię na razie. możne wpisz w google "niska prolaktyna" wiem, że poziom prolaktyny jest też związany z tarczycą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Marzec 4, 2011 Maskra,rozmawiałam dziś z ginekologiem na ten temat i nawet on nie wiedział co mi odpowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach