Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kakaka20

Czy majac tak niska temperature moge byc w ciazy???

Polecane posty

Witam.Mam taki problem...od wczoraj mialam temperature ciala 35.1 dzisiaj mierzylam kilka razy i wachaly sie pomiedzy 34.6 a 36.... Czy majac tak niska temperature moge byc w ciazy??

Gość laryskaaaaaaaaaaaa
buahhahahahaha 2 razy nic ci nieda mierzenie tem a czemu mialabys byc w ciazy/

Gość a mierzysz temp
kilka cykli minimalnie i o tej samej porze w dzien w dzien nie stawajac z lozka zaraz po przebudzeniu ? mysle ze tak nie robilas a zmierzylas od tak sobie , i to jeszcz ekilka razy to nie jest miarodajne ani wiarygodne

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
no raczej nie ciaza potrzebuje inkubacyjnych warunkow czyli podwyzszonej cieploty ciala, ja mierzac temp w cyklu mialam poranna w takim przedziale jak ty ,a jak zaszlam w ciaze to sie nagle zrobilo 37.4-37,6 ,wiec szanse sa niewielkie.Z tego tez powodu luteina podnosi temp zeby stworzyc optymalne warunki dla rozwoju ciazy.

dodam ze staramy sie o dziecko... jestem caly czas zmeczona i oslabiona...non stop bym spala....

Gość a mierzysz temp
ale jak to mierzysz temp co godzine ? po co jak to ? nie lepiej zrobic test temperatura wzrasta w ciazy ale ja sie mierzy regularnie codziennie rano o tej samej porze (rano) przed wstaniem z lozka przez okres 1 roku bys wiedziala jak waha sie temp i poznala swoj cykl a takie ot tak sobie nic nie da kapujesz ? i co to znaczy mierzysz co godzine ? temperatura o 7 rano jest inna niz ta o 10 itp

no tak tak rozumiem:)) mierze ja bo poprostu martwie sie o swoj organizm... wiem ze moze to glupie ale jestem panikara:) dlatego tak pytam:))

Gość a mierzysz temp
zrob test a nie mierz tych temp co godzine :D organizm moze byc wyczerpany , badz choroba idzie ? dlatego tak niska temp , moze taka twoja uroda no ale nie mierzysz od roku czasu wiec trudno powiedziec

Gość zdupa
Moim zdaniem, to jesteś po prostu szurnięta.

Mierze,mierze....to nie jest tak ze od roku czasunie mierze...chodzi mi o to ze mam tak ostatniooo