Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziadyyyyyyy!!!

Polscy faceci mają zbyt wygórowane wymagania . A sami oferują niewiele :)

Polecane posty

Gość dziadyyyyyyy!!!

Zaraz jakis prawiczek-frustrat powie ,ze lece na murzynów albo turkow ,nic z tych rzeczy , lubie szatynów o mocnej szczęce;) ale panowie maja duze wymagania ,zbyt duze :) Proponuje spojrzec w lustro i obiektywnie sie ocenic ..chcecie slicznotki z duzym biustem ,wydatnymi ustami i tu kilkadziesiąt innych pozycji. Spójrzcie na plaże w Australii czy na zachodnim wybrzezu USA - tamci panowie mają prawo wymagać Bóg wie kogo :) suferzy , aktywnie uprawiające sport, muzycy uliczni i tak dalej. A wy co ? Tylko siedziec i narzekac a niektorzy pojdą na silownie ,''zrobią'' gore miesa i myslą ,że tym zawojują swiat :D Troche samokrytyki :classic_cool: Pomijam tu prawiczków bo to woła o pomste do nieba , Cream nie spojrzy na przeciętną dziewczynę , oj nie , reszta równiez nie zniży się do tego poziomu ,ale co Wy o życiu możecie wiedzieć ? Tez tak kiedys myslalam ,miałam swój ideał a poznałam zupełnie innego faceta ,na którego wcześniej nie zwracałam uwagi :)

Gość saaamiecc..
Ty spójrz lepiej jakie wymagania mają kobiety. Dużo kasy, atrakcyjny zawód, własne mieszkanie, samochód, dwa kierunki stuidów. Pewnośc siebie zaradność itd. A same w tym względzie jesteście nie udolne ciapy haha

Gość dziadyyyyyyy!!!
Co do kobiet sie nie wypowiadam , sama siebie nie bede obrazala :D ale studiów nie wymagam , wykształcenie wcale nie oznacza inteligencji , samochodu równiez - preferuje zdrowy styl zycia a nie caly dzien w autku i dupa rosne = żylaki, nadcisnienie ,miazdzyca itp, bogacza wcale nie mam i nie chcialabym miec , nie podnieca mnie nowa kolekcja Diora czy fura kosmetyków ktorych nie zuzyje , stabilna praca w ktorej mozesz sie rozwijac to jest to :) utopia ale do zrealizowania

Gość dziadyyyyyyy!!!
a za co ta ocena?

Gość mocne szczęki
mieli aryjczycy - hitlerowcy ;)

Gość byliSobieTacyCoUkradli
najlepsze jest to, że faceci wymagają dziewczyny o wyglądzie modelki a sami są nieatrakcyjni, bez żadnych pasji, często bez matury nawet, na przeciętną nawet nie spojrzą ale kobieta nie może mieć wymagań, musi brać byle co (oczywiście jeżeli jest modelką bo jak przeciętna to nikt nawet nie spojrzy). Faceci to chyba najwięksi hipokryci na Ziemii

Gość mocne szczęki
>>byliSobieTacyCoUkradli ulżyłaś sobie ;)

Gość Tralalabum
A ja lubie naszych Panów:) sa bardziej inteligentni, dobrze wychowani i zaradni niz ich zagraniczni koledzy. Oczywiście nie można generalizować,bo można rożnie trafić. Jednakże ja za granica w wiekszosci poznałam samych rozpieszczonych bufonów ktorzy nie mieli podstawowej wiedzy o świecie. Podałaś przykład z facetami z USA - prosze Cie, toz to w wiekszości banda idiotów! A wiec Panowie - jak bedziecie schludnie ubrani i wypachnieni, to nie bedziecie mieli sobie równych! Pozdrawiam.

Gość blubbel8
Oj zachłysnęłas sie swiatem i wszystko jest och i ach :) Przeciętny amerykanin to kretyn o tym wie kazdy , Anglicy wcale nie są lepsi , tylko zabawa ich interesuje , problemem naszych panów są kompleksy , nic wiecej :)

Gość trente
nie ma lepszych mezczyzn na tym swiecie niz polacy , a jesli ktos tu przebiera i wybrzydza to sa to glownie kobiety , wiecznie znudzone i szukajacech nowych wrazen ....

Gość mocne szczęki
ja tam nie wybrzydzam bo nie mogę sobie na to pozwolić z moim wyglądem

a co tak autorka atakuje facetów? niech zgadnę facet zostawił? ja akurat szukam przeciętnej nie mam jakiś dużych wymagań.

Gość dupa duppdpdppdpdp
nudni już jestescie :D ciagle o tym samym 💤

Gość .oferma.
"Na krakowskich ulicach muzyków od zaj**ania, a na plaży w Sopocie surferów" no tak, ale tych muzyków i surferów to laska zna jedynie z filmów a tam to oni są wszyscy przystojni i muskularni. a u nas nie. i to jest problem.

Gość aquariussssssssssssss
ładny amerykanie na plaży to tak jak ładne amerykanki na plaży - ładne w filmach a rzeczywistość to 2x większe grubasy niż uznawane w polsce za grube. ale fakt, nawet ja samiec muszę przyznać że faceci mają za duże wymagania...

Gość zdesperowana zona domowa UK
ja jestem ładna ,mam meza angola i zyjemy w naszej posiadłosci :classic_cool:

dziadyyyyyyy!!! Egoist31 gdzie jestes ////////////////// no właśnie dopiero teraz odkryłem temat i czytam. Tych dziewczyn na bardzo wysokim poziomie wyglądowym jest całkiem sporo. Ale one tez wymagają urody

Gość 0101
nie czytałam, ale czuję potrzebę wpisania się i podzielenia swoim poglądem: dzien bez narzekania dniem straconym Amen :)

Gość Chcemy chcemy
"..chcecie slicznotki z duzym biustem ,wydatnymi ustami i tu kilkadziesiąt innych pozycji. " Chcemy :)

Gość Chcemy chcemy
"najlepsze jest to, że faceci wymagają dziewczyny o wyglądzie modelki a sami są nieatrakcyjni," Właśnie że nie. Nie lubię zasuszonego chrustu, niecycatego itd Nie podniecają mnie takie kościotrupy.

Gość hmmm co by tu napisac.
a w y kobiety co mozecie mezczyznie zaoferowac poza rozepchana cipka ??

Gość chyba jedynie
jedynie szeroko otwarte usta

Gość a sam test 250
ja nie mam wymagan,moj chlop ma srednie i taka sama urode:)

autorka jest debilem czy spadla z kosmosu? A co powiesz na hordy przecietniar wymagajacych bog wie jakiego ciacha, z bog wie jakim charakterem i stylem zycia? Nie slyszalas o tym zjawisku? Jest nagminne. Te samozwancze ksiezniczki nie spojrza na przecietnego faceta, o brzydkim nawet tutaj nie wspominam

Gość IMO13690
Janekrys - zapomniałeś za ten stan rzeczy obarczyć winą wszystkich facetów oprócz siebie...

jestescie tak obludne ze chce mi sie rzygac. Przypisujecie nam cos w czym same jestescie mistrzyniami. Wysoki, to znow za brzydki z wygladu. Przystojny to znow kurdupel, Wysoki i przystojny z twarzy, nieciekawe cialo, zawsze cos wam nie pasuje, wymagacie nieba a same jestescie przecietne.

Gość IMO13690
WSZYSTKIE DZIESIEJSZE BABY TO KSIĘŻNICZKOWATE - K U R W Y! Skandujcie ze mną!