Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziadyyyyyyy!!!

Polscy faceci mają zbyt wygórowane wymagania . A sami oferują niewiele :)

Polecane posty

Gość czerwony kalosz
Już mnie denerwują te wieczne bolączki bab - pewnie sfrustrowanych, żyjących pięknym wyobrażeniem o sobie i czarną wizją innych. Nie rozumiem ciągłego pisania o pięknych mądrych zaradnych cudownych Polkach i beznadziejnych Polakach. Typ urody mamy ten sam, więc skoro panie są trakcyjne (czego aż tak nie zauważam), mężczyźni również. Mnie się nasz typ urody podoba i uważam,że jest zdecydowani lepszy od krótkich pajaców wyglądających na niedomytych. Sportowcem ma być... a pewnie 90% Polek nie potrafi dotknąć głową do kolan i surfer amerykański albo by w łóżku z taką akrobatką usnął albo uciekł. Muzyk uliczny - już widzę zachwyt nad ulicznym biznesem grajka zaradnych Polek, które wymagają zaradności przeliczanej na złotówki. Jaka zaradna, mądra, inteligentna i piękna kobieta nie poradzi sobie z facetem? Przecież to żaden wyczyn, ale najwyraźniej żaden fajny facet nie chce zaprzątać sobie Tobą głowy. Jaki pan, taki kram. Chamsko to napisałam, ale już się tego nie da czytać po raz setny. Od siebie zacznijcie, a nikt nie broni mieć męża Niemca, Czecha, Włocha, Chińczyka, Nigeryjczyka, Kanadyjczyka czy Araba.

Gość golym okiem.
Jakos ciagle w swiecie mowi sie, ze Polki sa ladne i taka maja opinie. Natomiast tej samej opinii nie maja Polacy. Ogolnie Polaka widzi sie jako faceta malo atrakcyjnego, z duzym nosem i czerwonymi policzkami od wodki. Przykre to ale prawdziwe.

Gość IMO13690
To prowokacja?! Jaaaaa cieeeee! Niemożliwe!

Gość szczerze tez z ta
atrakcyjnoscia kobiet na codzien na ulicy sie nie spotykam. Jezeli mowicie o pasztetach wymalowanych i wypudrowanych wszystkim co dzisiejszy przemysl kosmetyczny byl w stanie stworzyc to i owszem. Ale wystarczy ze zmyjecie z siebie te farby i zasypki wapienne i wtedy czar pryska

Gość IMO13690
O w mordę. Ciekawe czemu nie jestem zaskoczony, że Krem tu przyszedł...

wiecie ja znam 2 laski które mają własnie takie wymagania jak autor tego topu napisał więc to nie prowo takie osoby isrnieją

Gość IMO13690
sram na was

Gość czerwony kalosz
"O w mordę. Ciekawe czemu nie jestem zaskoczony, że Krem tu przyszedł..." :D "Ogolnie Polaka widzi sie jako faceta malo atrakcyjnego, z duzym nosem i czerwonymi policzkami od wodki." Dobrze wiedzieć, że Polacy mają duże nosy i czerwone policzki :D

Gość czerwony kalosz
cellulit na powiekach :)

/////////////////////////////////////////////////// golym okiem. Jakos ciagle w swiecie mowi sie, ze Polki sa ladne i taka maja opinie. Natomiast tej samej opinii nie maja Polacy. Ogolnie Polaka widzi sie jako faceta malo atrakcyjnego, z duzym nosem i czerwonymi policzkami od wodki.Przykre to ale prawdziwe. ////////////////////////////////////////////////// Powiem ci co jest prawdziwe: Cały przemysł związany z modą, i kosmetyką jest stworzony dla kobiet, i wyłania do swojej promocji kobiety. Dlatego jeżeli pojawia się jakaś piękna modelka, np: Joanna Krupa z Chicago, wówczas pierwsze pytaniem brzmi: "Kim jest ta dziewczyna?". W prasie dziennikarze odpowiadają: "jest Polką, ma polskie korzenie". Wniosek?: "Polki są atrakcyjne". Przemysł odzieżowy, i perfumeryjny natomiast, rzadko promuje mężczyzn jako modeli, dlaczego?. Bo im potrzebne są zazwyczaj jedynie: garnitury, swetry, płaszcze, i samochody. I nie mają na punkcie ubioru, takiego "hopla" jak kobiety, więc zawsze będą gorszymi klientami. Ale to nie wszystko. Faceci to szefowie Agencji Modelek, Fotograficy, projektanci, i managerowie. W tym interesie, gdzie modelka jest w Centrum, mężczyźni to 97% obsad, z wyjątkiem "make-up artists".( Znacie jakąś słynną projektantkę Mody?: wymieńmy najważniejsze postacie: Calvin Clain, Lagerfeld Armani Dolce&Gabbana, Pierre Cardin, Versace, Hugo Boss - czyżby brakowało kobiet?). Dlatego Nic dziwnego, że faceci z branży, interesują się modelkami, i ciągle wyłaniają nowe. To oni-faceci, piszą o nich artykuły, to oni są Paparazzimi, i to oni mężczyźni-dziennikarze wyrażają opinie, idące w świat, o modelkach, i ich urodzie. Bo ich zainteresowanie modelkami, czyli kobietami, jest uwarunkowane identyfikacją seksualną płci - oto całe rozwiązanie problemu. I każdy z tych dziennikarzy, ma daleko w nosie Facetów Modeli, i ich kariery. Żaden międzynarodowy supermodel, nie ma choćby 15% tej sławy, jaką mają supermodelki. Dlatego o żadnych mężczyznach, z jakiegokolwiek narodu, nie mówi się że są przystojni. Oni na polu wyłaniania urody, jakby nie istnieją. Stąd, nigdy nie pojawiła się opinia, że polscy faceci są ładni. Żeby taki pogląd iż "Polacy są ładni", upowszechnił się w świecie, to Polscy mężczyźni musieliby, występować w polskich filmach, które by "podbijały" świat -a wiadomo, że ten segment polskiej kultury, ma się coraz gorzej. Udało się jednemu Delągowi, zabłysnąć w Rzymie po premierze "Quo Vadis" - i tyle. Wiele narodów "wydaje" piękne dziewczyny. Piękne w opiniach są: Rosjanki: Irina Shayk http://crystallinesolutions.co.uk/blog/?p=4774 Czeszki - Karolina Kurkova: http://www.proscoutblog.com/wp-content/uploads/2009/07/voguecovermay01_xl_320x421.jpg Brazylijki Amerykanki(Cindy Crawford) Angielki (Campbell, Evangelista). Polska nie jest "ach i ech" pod tym względem. Natomiast o mężczyznach, z tych "modelkowych nacji", nie mówi się nic. Nie mówi się że Czesi, lub Rosjanie czy Brazylijczycy są atrakcyjni. Bo świat mody obsadzony przez mężczyzn, nie jest ukierunkowany na facetów, tylko na kobiety. ///// Ogolnie Polaka widzi sie jako faceta malo atrakcyjnego, z duzym nosem i czerwonymi policzkami od wodki. ///// Ale tutaj podajesz reprezentację pokolenia swoich rodziców- czyli swojego ojca. Tacy właśnie najbiedniejsi Polacy, - ofiary transformacji wyjeżdżali do dorywczej, fizycznej, pracy, do Niemiec w latach 90-tych. Podczas gdy Polki, ich 40-letnie żony, zostawały w domach z dziećmi, i cieszyły się sława Izabeli Scorupko: http://www.jamesbond-shop.com/Izabella_Scorupco/wallpaper/1280%20x%201024/Izabella%20Scorupco%20%28272%29.jpg nawet jeżeli wyglądały inaczej: http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/misc?url=/templates/zoom.pbs&Site=KP&Date=20100701&Category=BIALYSTOK&ArtNo=122909070&Ref=V1 Stąd różnice w opiniach. Czyli 50 000 Polaków pomiędzy 40tym, a 50tym rokiem życia, pracujących w Niemczech w latach 90-2000, zbudowało zła opinię sobie. Natomiast 2 Polki.: Joanna Pacuła: http://www.stevelandis.com/cvr10.html i Izabela Scorupko: http://w543.wrzuta.pl/obraz/powieksz/1UswLgeIUEY wykształciło dzięki mediom świetną opinię rodaczkom w kraju. Co by było, gdyby te 40-letnie Matki Polki, ruszyły do pracy na Zachód w tamtym czasie?. Dramat. Obecne reprezentacyjne Pokolenie 25-30 lat, czyli my, to już zupełnie inna ranga.Choćby dlatego że my, wychowujemy się od dziecka na teledyskach: "Freedom" George'a Michaela z 1990r: http://www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0A czy "Papa was a rollin Stone" z 1993: http://www.youtube.com/watch?v=QBjpXmbrCcg&feature=fvst które epatują kultem: urody twarzy, zgrabności ciała, czy wolności wielkiego miasta. Więc wygląd, atrakcyjność fizyczna, to sprawy bardzo ważne w życiu naszej generacji - JASNE ? Kiedyś oceniano Polaków poprze pryzmat Pary Kwaśniewskich: http://fakty.interia.pl/polska/news/majatek-kwasniewskich-nie-bylo-przestepstwa,1446365,3 Dziś na Polki świat patrzy poprzez Pryzmat Pierwszej Damy Annny Komorowskiej: http://demotywatory.pl/1869593/Anna-Komorowska i Hanny Gronkiewicz Waltz http://w524.wrzuta.pl/obraz/4UDcSDNTPX8/hanna_gronkiewicz_waltz Więc nie jest z tym zbyt dobrze.

Gość Zastanawiac się nad światem
Polki natomiast w UK maja opinię śmiedzących bardzo tanich prostytutek. Rosjanka za godzinę bierze 40Funtów. Polka ze wsi 2FRunty i jeszcze zrobi oralnie alfonsowi za tę łaskę :) takie sa Polki. nie zasługuja na super-seksownych Polaków. :) Cieszcie się ze robimy wam łaske i z wami sypaimay ze nie odchodzimy do pieknych Tajek czy murzynek :)

Gość abf
egoist to dupa- to dziwne ,ze ten kolega cie nei chcial wydupczyć :D pewnie jestes mniej niz zero :D

//// egoist to dupa tralalalala Debilem jestes , polscy faceci nadal wygladają jak buraki //// sama jesteś śmierdzącą polską debilką, pośmiewiskiem dla Angoli. jeżeli Polacy sa brzydcy widocznie dziedziczą kretynko DNA po swoich polskich matkach. Przyszło ci to do głowy buraczana w.s.i.u.r.k.o z polskiej prowincji?

Gość abf
no bo prawda jest taka ze Anglicy szacunku do Polek nie mają :D to one tam jadą bez znajomosci jezyka albo na bardzo słabym poziomie, spojrzy na nie Turek maja mokro w majtach ,w koncu to obcokrajowiec :D Gardzą facetami z pl jak ta wyżej , a same niczym sie nie wyrozniają... i ciagle twierdzą ,ze Polki to najladniejsze kobiety buhaha

Gość ty dziadowo jedna
:D

Gość Polki rzadko zmieniają
bieliznę :)

Gość Polki rzadko zmieniają
i nie gola miejsc intymnych - potem jest wstyd :)

Gość jdjdjdjjjjjjjjjj
LAska która zalozyla ten topik jest pojebana tyle wam powiem to kobiety mają wymagania nie z tej ziemi , facetowi wystarczy normalna dziewczyna ,w miare mądra to wszystko

Gość w każdej prow jest troche
prawdy

Gość Bzdury tu piszecie!
Do osoby o nicku: egoist to dupa tralalalala Właśnie rodowici Słowianie/Polacy mieli wystające kości policzkowe, a że przez setki lat narodowości się genetycznie wymieszały to już nie ich wina! Ja jako Polak nie pasuję do twojego opisu, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. I tak Słowianie są zdrowsi, ładniejsi i wytrzymalsi na trudy bytowania od ludzi z zachodu Europy.

Gość Bzdury tu piszecie!
A co polskie kobiety mają nam do zaoferowania? Nic! To hipokrytki! Patrzycie na wyglą tak? A jakoś mnie dziewczyny po czasie olewają, bo chociaż jestem przystojny (tak mi mówią) to nie lubią mojego charakteru! Polki mają dzieci z morganami i brzydalami, bo ci pociągają je swoimi cwaniackimi charakterami. Przystojny nieśmiałek nie przekaże genów, bo go głupie Polki nie chcą. Tak więc autorko nie dziw się, że jest tak jak jest!

offermo -synu polskich chłopów, przynajmniej miałem telewizor kablówkę i MTV. Nie musiałem na takie rarytasy czekać jak twoja rodzina do 2006r. Dzięki teledyskom jestem szczupły a nie spasiony, ja twoja schłopiała matka, ojciec, i bracia :) Dalej psiaku chcesz byc kopany po pysku -ok ja lubie pluc ci w chłopska gębę. Niech będzie.

Gość nic z tego jest inaczej
raczej mama offermy to rozdymana maciora po 8 porodzie

Gość IMO13690
Ale się rozeźliły dzieciaczki. :)

Gość nic na to nie poradzimy
że mama offermusia to spasiona wydymana maciora :)

Gość i love egoist
egoist ma jakis kompleks.... zly dotyk? że tak ciagle na rodzicow wjeżdzasz?

Gość 0101
"A wy co ? Tylko siedziec i narzekac a niektorzy pojdą na silownie ,''zrobią'' gore miesa i myslą ,że tym zawojują swiat " uważasz głos kafeteryjnych facetów, głownie prawiczków za reprezentatywny?