Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziadyyyyyyy!!!

Polscy faceci mają zbyt wygórowane wymagania . A sami oferują niewiele :)

Polecane posty

Gość tlusty czwartek
Egoist31 zjadl dzis paczki czy zadnego zeby nie przytyc ? :D :D Oferma nawpierdalales sie ? :D

Gość tlusty czwartek
Pewnie zezarles smalcu 10 :D

////tlusty czwartek Egoist31 zjadl dzis paczki czy zadnego zeby nie przytyc ? //// Dobre pytanie :) 8 posypanych pudrem mam w reklamówce. Zjem jutro przed treningiem 5. Potem zrobię 1300 brzuszków do literki "L", i wypalę je. :) Dzis żadnego nie ruszam, bo zjadłem już swoja porcję kalorii na śniadanie. :)

Gość ws 2011
będziesz miał 37 bucu -nie kłam

Gość hdgd
Autorka napisala ze to prowo a ci dalej swoje ..

Faceci mają wymagania?? Wygórowane?? Jakoś tego na co dzień nie widać, ulice nie są pełne smętnych dziewoi wypatrujących ideału, jest odwrotnie w każdym widzą ideał, biorą jak leci a wszystko dzięki najmocniejszemu dopalaczowi . Nie jesteście wymagające bo liczy się miłość, te różowe okularki dzięki którym każdy smętny ciul urasta do rangi wyjątkowości. Ale z czasem politura schodzi z tej prowizorki i zaczyna dostrzegać się że w łożu nie leży "gwiazdka z nieba" ale zwykła "kocia potrzeba".

Gość ............ot i to...........
" biorą jak leci a wszystko dzięki najmocniejszemu dopalaczowi . Nie jesteście wymagające bo liczy się miłość , te różowe okularki dzięki którym każdy smętny ciul urasta do rangi wyjątkowości. Ale z czasem politura schodzi z tej prowizorki i zaczyna dostrzegać się że w łożu nie leży "gwiazdka z nieba" "bo paszczak ma mieszkanie a bidny polaczek ni ma Mało to takich ... :O

Gość natasha111
a nie jest wam znane powiedzenie ze o gustach sie nie dyskutuje a piekno to pojecie subiektywne? zobaczcie np maz steczkowskiej. jest z nia bo mu sie ona podoba i jest w jego typie bo najwidoczniej lubi kobiety o takiej urodzie. nie wszystko co nieklasyczne musi byc brzydkie czy przecietne. dla mnie skurwysynstwem jest branie sobie osoby ktora nie jest atrakcyjna wg naszego gustu a potem zdradza sie ja albo fizycznie albo wirtualnie.. ja tez mam gust ktory odbiega od klasycznego idealu meskiego piekna i pierdole czy jakas X czy Y uzna mojego faceta ex czy obecnego czy jeszcze nastepnego za brzydala bo mi to kolo dupy lata. aa Prawiczek bez wiary boze czlowieku jak ty mnie wkurwiasz. przypominasz mi takiego kolege z liceum. brzydki byl jak noc, morde mial jak kon(bez uraz dla konikow), zeby jak rekin a ciagle latal i wyzywal wszystkich od pasztetow :D byl niezlym posmiewiskiem bo nie dosc ze brzydki to jeszcze nadety, pyszny ze zjebanym charakterem i brakiem samokrytycyzmu :D pokaz swoj ryj zajebana kupo i wtedy oceniaj i nazywaj kogos paszczakiem. ja tu zadnego paszczaka nie widzialam wsrod kobiet, same ladne dziewczyny wiec ty chyba piszac tu masz lusterko przed oczami i stad te paszczaki w twoich oczach sie ukazuja :)

Gość hrghdr
fgbh

Ja uciekłam za granicę a i tak jestem z polakiem i to takim ciachem że hej A propos facetów w Polsce to, często potrafię zauważyć, przystojnych i dobrze ubranych, nie wiem czy pachną albo co mają w głowię bo to tylko zewnętrzna ocena taka obserwacja z boku.

Gość nie ma co generalizowac
bo widze wiele par na ulicy,gdzie facet ciacho a laska pasztet i nadziwic sie nie moge co on w niej zobaczyl:D

Gość taki mały leśny ludek
nie chodzi tylko o to ,że chca śliczne niunie ;) sama się spotkałam z takimi fagasami którzy dopiero to lecą na kasę układy, a jak dziewczyna jeszcze ma swoje mieszkanie i samochód to słodzą póki się z nią nie ożenią...wiadomo na takich cwaniaczków to jak już zostanie podpisanie intercyzy i ślub cywilny:P

Gość taki ktoś z tamtąd gdzieś
mam kilku kolegów na dodatek brzydali ale takie cwaniaki ,że cho cho u dziewczyn nie patrza na urodę tylko właśnie jakby się tu ożenić z panna z bardzo bogatego domu i zaradną (jak ma dobrze płatną pracę i stanowisko) jeden taki znajomy złapał taką zdobycz( starsza od niego nie zapiękna, on też żaden adonis z 1500zł pensji brutto... ale sie chwali ,że mieszkanie 100m kw w centrum miasta nówke kupił ..jasne ze swojej pensji, zawsze wybrzydzał w dziewczynach nawet ślicznych z 3ma fakultetami, jak wiekszość jebanych polaczków co by się w życiu ustawić za grosz honoru )

my kobiety niby duzo wymagamy????? polscy faceci to banda nieudolnych przyglupow wy nie majac auta i wlasnego mieszkanie nie potraficie zarobic na rachunki i zycie a gdzie tu czegos wymagac od kogo??

mam znajomego ktory jest przystojny ma zajebiste cialko i jest z paskudna pania prokurator ona zrabia 3 razy tyle co on ma chate autko itd ozenil sie z bazylem i tak dyma co chce meskie sprzedajne kurwy

Gość taki ktoś z tamtąd gdzieś
no i wszystko jasne ;)

polscy faceci sa wyjatkowo ubodzy i biedni bo to tempaki pierdolone nie potrafia nic wymyslic zeby uszczesliwic kobiete nie trzeba do tego kasy tylko serce i muzg a nie sieczka

Gość dziadyyyyyyy!!!
:D

Gość dziadyyyyyyy!!!
kto podniosl moje prowo;)

Gość o ja piertole
to radze sie zapoznac ze statystykami tych fajnie wygladajacych na zachodzie jest procentowo mniej, co trzeci jest spasiony, tylko z domu nie wychodzi :D sek w tym, ze tutaj facet ktory wyglada dobrze nie czuje potrzeby zeby caly dzien siedziec na plazy i tracic czas stroszac piorka przed durnymi samiczkami (no chyba ze sobie cos kompensuje) ps pozdrow tate 🖐️

Gość ggdggd
dziadyyyyyyy!!!==== masz racje :O

Gość musk7uhn8h8hg7g676f657f78h89
"muzg " prawda?

Gość sama dziadowa z ciebie
.

Gość zgadza się;;;;;
tak włąśnie ejst