Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka.22

perfumy diora

Polecane posty

Gość smierdzacy klocek
mam tylko nadzieje ze ci sie spodobaja, bo mnie ktos kiedys polecil Amor Amor, Cacharel jako najcudowniejszy i najbardziej kobiecy zapach pod sloncem. jak to pozniej powachalam w sklepie to myslalam ze zejde na zawal i musialam szybko wybiec na swierze powietrze zeby mnie nie udusil ten smrod...............

bo jest wyprzedasz tylko diora, niestety ciotka ma tyko bagaż podręczny i mogę wybrać jedną buteleczkę , nie jestem jedyna której ciocia zaproponowała kupno:)

Gość smierdzacy klocek
ah i jeszcze jedno - mam nadzieje ze ciocia tych perfum nie wypatrzyla na straganie u albanczyka w oslo ?

Jak masz możliwość to skocz do perfumerii i popsikaj się tym co najbardziej Ci pasuje, żeby zobaczyć jak pachną na Tobie i czy zapach Ci nie przeszkadza. Odradzam kupowanie na ślepo, chyba że nie żal Ci tych 50 zł. albo jesteś pewna że konkretne nuty zapachowe lubisz. Ja przez ponad rok próbowałam kogoś uszczęśliwić markowymi perfumami, zapach super, ale każdy za mną powtarzał: piękne, ale nie dla mnie ;) Dopiero jak trafiłam w odpowiednie klimaty z przyszłą właścicielką to ktoś je przygarnął. Zgadzam się że Miss Dior Cherie są fajne, moja mama się w nich zakochała, ale wcale nie są dla pani w średnim wieku, po prostu jej to wyjątkowo pasuje. Ciężkie nie są na pewno :) Sama bym używała gdybym nie miała akurat innych.

zapytam ciotki wieczorem i jutro napiszę, mam nadzieję, ale ja uwielbiam zapach czereśni więc myślę, że to są perfumy dla mnie

nie nie:P ciotkę mam obrotną nie dała by się naciąć albańczykowi. zawsze komuś odsprzedam lub sprezentuje jeśli mi nie podpasują a stracić taką szanse trochę szkoda

Gość a mozesz zapytac ciotke
ALe w jakim sklepie ta wyprzedaz. O to mi chodzi. Bo cena z tego co piszesz bardzo atrakcyjna. Mozesz zapytac o nazwe sklepu. Bardzo prosze :-)

Gość anka 22..
ten sklep to norwege pul pui

centrum arkaden miasto skien ale nazwy sklepu ciotka nie pamięta, ma zapamiętać jutro

Gość kachulicaa
Według mnie najładniej pachnie dior - miss dior cherie jest piękna na stronie sensido.pl 345zł - 100ml bardzo tanio porównując do innych sklepów typu dauglas czy sephora. można sie zarejestrowac tutaj http://www.sensido24.pl/ Polecam !!!

Gość diabl123
Dla mnie J'adore i Miss Dior Cherie to najpiekniejsze zapachy i obowiązkowe na mojej półce. Poza tym jeszcze The One D&G