Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lafirynda tylko normalna

Wciąż sama. A niedługo wiosna i pary się wysypią na ulice ;/

Polecane posty

Gość nie lafirynda tylko normalna

Mam 20 lat. Jeszcze nigdy nikogo nie miałam :O To takie przykre. Zapewne jakieś głupie dziewczyny mnie zjadą, ale muszę to przyznać- jestem ładną dziewczyną, wysoką i szczupłą. Wiadomo- nie mam figury rasowej modelki, pewne mankamenty fizyczne itp. Ale jestem ładną dziewczyną. Jestem porządna, najchętniej bym się zakochała w jednym facecie na zawsze. Jestem dziewicą. Nigdy się nie całowałam z kimś, kogo kocham. Tylko raz, żeby sprawdzić jak to raz. I się zniesmaczyłam, bo przecież żeby to było przyjemne to trzeba kogoś kochać, albo chociaż być zauroczonym. Nie jestem nieśmiała. A może zbyt pewna siebie? :O :O :O :O :O :O Strasznie mi smutno. Jak już będzie naprawdę ciepło i słonecznie, wysypią się pary zakochanych, a ja wciąż sama. I nawet nie wiem gdzie szukać. Od razu napiszę, że nie szukam przystojniaka. Jeśli facet będzie miał to coś i będzie inteligentny, wygląd się nie liczy. Ok...nie przepadam za grubszymi facetami/chłopakami (bo sama jestem jeszcze młoda), ale to nie przekreśla go w moich oczach zupełnie. I gdzie szukać? Wychodzę do pubów, barów z koleżankami lub jedną. Często chodzę sama po sklepach i co? Nic... To takie ciężkie ;/

Gość IMO13688
@nie lafirynda tylko normalna "(...)Wiadomo- nie mam figury rasowej modelki,(...)" Co jest? Właśnie mój wykrywacz wielorybów zaczął "pikać".

Może problem tkwi w tym że za bardzo szukasz,miłość przychodzi wtedy kiedy najmniej się jej spodziewasz;]

Gość IMO13688
Kruszyna widzę zdjęcia Twojej twarzy i zdjęcie brzydkich psów. Czemu nie widzę zdjęć cycków?

Gość IMO13688
@.dreams. "Może problem tkwi w tym że za bardzo szukasz,miłość przychodzi wtedy kiedy najmniej się jej spodziewasz;]" AAAAAAAAAA! Moje oczy PALĄ JAK OGNIEM! Cholerne gawałtowne uczulenie na bzdury!

Gość 343242
poczytaj sobie jakies romansidło, zrobi ci sie lżej.

Gość idzie wiosna ludzie
wysypia sie na ulice i zlinczuja TUSKA :classic_cool:

Gość HrabiaMurgrabia
Jeśli to prawda to przywracasz mi wiarę w kobiety:D Powodzenia :D:D:D

A skąd wiesz może na wiosnę i Ty poznasz tego jedynego;) ja prawie zawsze poznawałam facetów wiosną. Wszystko przed Tobą

poza tymskoro jesteś ladna to pewnie np w pubie czy w klubie nie jest Ci ciezko kogoś zapoznać bo gdzieś trzeba w koncu ... jak ktos Ci się spodoba choc troche to daj mu szansę i umów sięz nim

Gość łobuss
bo wiosną najbardziej kuźba stoi..... ;P