Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NowaTu24

Zakonczony zasilek macierzysnki, czy Zus wysyla informacje??

Polecane posty

Dzis skonczyl mi sie zasilek macierzynski. Czy Zus wysle mi jakas informacje potrzebna do UP. ? Czy mam jechac z ostatnim swiadectwem pracy i juz. Moze ktos wie??

Gość mamamamma26
dobre pytanie - mi się kończy niedługo i tez niewiem - pomoże ktoś?

Gość mnie sie skonczyl zasilek
13go lutego i do dzis nie otrzymalam swiadectwa pracy ani zadnej inf z zusu :(

Kiedys z up mi odpowiedzili: Odpowiadając na Pani pytanie z dnia 30 grudnia 2010r. Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku informuje, że celem zarejestrowania się jako osoba bezrobotna należy po zakończeniu urlopu macierzyńskiego / okresu, za który wypłacany jest zasiłek macierzyński/ zgłosić się do właściwego ze względu na zameldowanie w miejscu pobytu stałego lub czasowego - powiatowego urzędu pracy. Osoba rejestrująca się powinna przedłożyć następujące dokumenty: 1/ dowód osobisty, 2/ dyplom lub świadectwo ukończenia szkoły, 3/ świadectwa pracy, inne dokumenty niezbędne do ustalenia uprawnień /zaświadczenie o pobieraniu zasiłku macierzyńskiego z podaniem podstawy jego wymiaru/, 4/ dokument stwierdzający przeciwwskazania do wykonywania określonych prac, jeżeli taki posiada. Do rejestracji należy zgłosić się do p. 24 /parter/ w godz. 8 -14. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt tel. 085 7473838. Wiec chyba trzeba cos miec. Ale jutro zadzwonie i sie dowiem.