Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde,juz sama nie wiem...

czy to normalne,ze uwazam sie za piekna i brzydka jednoczesnie?

Polecane posty

mam dość oryginalny typ urody. od dziecka zwracano na niego uwagę,błyszczę w towarzystwie ale nie lubię eksponować urody na codzień. w efekcie się często nie maluję. pracuję dorywczo w agencji modelek. chodzi o to, że wiem, że jestem ładna ale jednocześnie czuję się aseksualna bo jestem szczupła a zakodowałam sobie w umyśle, że faceci bladych i płaskich nie lubią. więc twarz mam niby ok ale figurę do pracy dobrą ale jak poznaję faceta to się boję, że mu się nie spodoba, że nie mam cycek o rozmiarze 4 tylko 1-2 i mam mały tyłek oraz, że się na codzień nie maluję przesadnie. mam ponadprzeciętne powodzenie ale nie u tych co trzeba. czasami odnoszę wrażenie, że niektórzy faceci lubią kobiety z brzydkimi czy przeciętnymi twarzami, mocno wytapetowane, wulgarnie ubrane i przy kości. mam rację? mam nadzieję, że nikogo nie zanudziłam. pytam się tylko czy faceci zwracają uwagę na twarz czy tylko na cycki i łatwość zdobycia a inne przymioty nie mają dla nich znaczenia. o intelekcie i uczuciach nie wspomnę bo bywają tacy, których to w ogóle nie interesuje. może sie mylę i dobrze by było jakby ktoś naprostował moje myślenie.

Gość fajnyyyon
ile masz lat?

26. a jakie to ma znaczenie? :P Leatitia Casta jest starsza, nadal pracuje i młodo wygląda. Latka lecą niestety :(

Gość fajnyyyon
podaj gg,poklikamy

Gość laurka1888
najlepiej jak i twarz jest ładna i cycki duże;) i mówi to kobieta:P Masz chyba ogromny kompleks na punkcie swojego biustu:P

np. taka twarz ładna czy aseksualna? ;) Właściwie kompleksu nie mam ale zdaję sobie sprawę, że faceci wolą czasami kobiety z dużym biustem a mały to dla nich tragedia. http://models.com/work/teen-vogue-wild-at-heart

Gość laurka1888
taka twarz jest po prostu prześliczna. Nie podoba mi się kolor włosów i skóra wg mnie troszkę jest zbyt jasna. Mogłaby być minimalnie ciemniejsza, taki mieć odcień brzoskwiniowy, żeby zdrowo wyglądała. inny makijaż i byłaby ideałem, a duży biust nie zawsze jest wyznacznikiem tego czy kobieta jest atrakcyjna. Wiele kobiet ma mały biust i facetom nie przeszkadza to, a jak dojdzie do tego taka cudna twarz no to już w ogóle super;)

Gość asdfdsafsaag
Jak dla mnie to ta dziewczyna z linku nie ma w sobie nic atrakcyjnego.Nie lubię takich bladych dziewczyn,chociaż na plus to że wygląda na naturalną bo "plastyki" też mi się nie podobają.

no właśnie posiadanie bladej cery to wada i zaleta jednocześnie. u mnie na plus działa kształt twarzy, podobne oczy i duże usta. niestety w blondzie wyglądam źle. jedynie do mojej cery pasuje mi kolor czarny i rudy... :/