kicikota 0 Napisano Marzec 2, 2011 Hej Dziewczyny ;) piszę , bo od 3 tygodni biore swoje pierwsze opakowanie tabletek Cilest. Zaczęłam je brać normlanie w 1 dzień miesiączki , biore codziennie o stałej porze , żadnej nie pominęłam. Chciałam zapytać czy któraś z Was odczuwała jako skutek uboczny zgagę ? Męczę się z nią w tym tygodniu cholernie... :( Dzięki za odp ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicikota 0 Napisano Marzec 2, 2011 hallo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj ja miałam!! Napisano Marzec 2, 2011 i to jaką!!Ale to przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicikota 0 Napisano Marzec 2, 2011 to dobrze :) ciąża raczej niemożliwa skoro przyjmuje regularnie i w ogóle. Ale ta zgaga mnie wkończy :( wiesz może czy rennie albo inne tabletki na zgage wpływają na działanie anty? bo nie wiem czy wziąć , czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Marzec 2, 2011 nie wpływają. Ja przy tabletkach brałam i Reniee, i Manti i Ranigast Max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezchmurneNiebo 0 Napisano Marzec 3, 2011 Ja odkad biore sylvie20 mam zgage przynajmniej raz w tygodniu. W moim przypadku wystarczy soda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość www....... Napisano Marzec 3, 2011 też biorę cilest, przy pierwszym opakowaniu miałam cały czas, teraz jestem przy czwartym i też parę razy w tygodniu się męczę, szczególnie wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2018 ja tez zaczęłam brać sylvie i też mam zgagę i to codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimimimi Napisano Styczeń 23, 2019 Biorę sylvie 20 i mam cały czas zgagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach