Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z bliznami

pytanie do mężczyzn - w sprawie blizn

Polecane posty

Gość z bliznami

czy dziewczyna z bliznami potrądzikowymi ma szanse na poznanie chlopaka w miare atrakcyjnego? Czy zwracacie uwage na cere...blizny (czyli ubytki w skórze) są widoczne w zależnosci od światła, czasem bardziej je widac czasem mniej. Prosze o odpowiedzi, zwlaszcza panów.

Gość stomatolog 22
w młodym wieku chłopaki patrza na to ale tak po 30 juz nie :)

Gość logitecgce
ja tylko patrze jak sie ubiera, pachnie, charakter no i czy miła jest:)

Gość 1223Pytanie....
Niestety nie masz na to żadnych szans powtarzam żadnych szans !!

Gość z bliznami
zaraz popadne w kolejna derpesje, stracilam juz rachube, ktora to z kolei...

Gość stomatolog 22
a ja mam pytanie do staszka z spod monopolowego ty masz jakkies inne zajeci niz pisanie tylko na kafe?

Gość 1223Pytanie....
Tak to jest problem ludzie w afryce umierają z pragnienia a Ty masz pryszcze!!!! Zastanów się czy to powód do dyskusji. Jakoś nie ty jedna je masz tyko inne dziewczyny szukają owych facetów a Ty robisz ankietę :/

Gość z bliznami
1223Pytanie Ja nie mam pryszczy tylko blizny potrądzikowe, blizny nie zginą, będe je miec do śmierci, chyba że pojawi sie jakas skuteczna metoda, ktora je spłyci, na razie o takowej nie wiem. Doskonale wiem, ze są ludzie którzy mają poważniejsze problemy - nie musisz mnie o tym uświadamiac. Nie prowadze zadnej ankiety, chcialam tyko poznac opinie panow na ten temat. Zle sie czuje w towrzystwie innych osob z powodu tych blizn i chce wiedziec, czy inni je zauwazają. Spotkalam sie z sytuacją, gdy ktos za plecami komentowal moją cere.

Gość 1223Pytanie....
I oczywiście że będą to robić. Ale Ty nie masz się przejmować ludźmi bez ogłady i kultury a cieszyć się ze znajomości z ludźmi wartymi Twojego czasu. Rozumiem że masz kompleks i że ciężko Ci z nim, ale musisz nauczyć sie z tym żyć. Ty możesz sobie zrobić makijaż a idiota braku rozumu nie ukryje ;) i tego sie trzymaj

Gość dziewczyno aż tak bardzo
się tym nie przejmuj - kilka lat temu miałem ogromne problemy z trądzkiem, pozostały po tym bardzo głębokie blizny, i przez to małem bardzo zaniżone poczucie wartości, wręcz depresje dzisiaj mam to gdzieś, mneło już conajmiej 4-5 lat, nie zwracam uwagi zresztą się wygładziły same i nie są aż tak bardzo widoczne więc głowa do góry dziewczyno i uśmiech :) :)

Gość Krol Begal Pierwszy
idz do dermatologa prywatnego! w tv pokazywali co facet mial twarz jak dupe zryta jakby od kuligu zimowego po glolym asfalcie ciagna dupskiem.I Co i mu zajebiscie ygaladzili sam sie zdziwilem.Idz serio a nie czy tak czy nie teraz medycyna moze wszystko

blizny to blizny na pewno cześc osob zwróci uwagę .ale to też zalezy jak bardzo są widoczne bo może wcale nie są.. znam dziewczyny z bliznami co mają facetów ,,w miare atrakcyjnych" więc widocznie się da .. jak ogólnie jesteś ładna i pewna siebie to jakoś te blizny ujdą

a zabiegi z tego co wiem są różne na splycenie np działanie jakimiś kwasami ,ale nie powiem Ci dokładnie musisz się dowiedzieć. Może nie jest to atut bo nie jest ,ale da sie z tym normalnie żyć

Gość Krol Begal Pierwszy
jak bedizesz przy doborze partnera oceniac jego osobowosc a nie czy ma dobra prace,magistra,wlasne mieszkanie .To jasne ze znajdziesz