Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuska_kwiatuszka

dla fanów "Majki" i nie tylko.. szok

Polecane posty

świeżutki hit: byłam z koleżanką dzisiaj w Porcie Łódź-to takie centrum handlowe, stałyśmy koło IKEA, obok nas stanęło malutkie, drobniutkie dziewczyniątko, dość ładne..popatrzyłam na nią i mówię do koleżanki "zobacz czy to nie ta dziewczyna co grała Majkę?", koleżanka spojrzała się na nią i mówi "przepraszam czy Ty nie grałaś czasem Majki?", a ona się popatrzyła na nas i nie odezwała sie słowem..to moja koleżanka do niej "przepraszam?", a ona do niej tekt :" a czy my sie znamy, że się do mnie odzywasz? tak to byłam ja!"..a nam szczęki opadły

Gość Januszek..........
STTTTTTTTTTTraszne!

Gość dorotayyyyyyy
Nie znam jej,ale oglądajac film,odniosłam wrażenie,że jest niemiła i zadufana w sobie.Myślalam,że to tylko moje odczucia.Widze ,ze sie nie myliłam.

Gość autor zniknał
a to pizda :/

Gość Koczkodankaq
ojej. moze miala po prsotu zly dzien i nie miala ochoty z nikim rozmawiac. to czasami naprawde denerwuje jak jestes obrazona na caly swiat, a ktos cie ciagle zaczepia, zagudaduje. troche wyrozumialosci, gwiazda tez czlowiek :)

Ja nie oglądałam tego serialu,bo wlaśnie panna Majka mnie draźniła.Jej gęba z miną jak kto srający na pustyni,ale niezła z nies usczowata pseudo "gwiazdeczka"

Gość autor zniknał
miala takie dłuuugie strakowate wlosy?

Gość gdshfdhfdhfdjgjg
ta aktorka wyglada jak szczur....i jakos mnie wkurzala, taka przepraszam ze zyje :D

Gość bitwaaaa
ale ona nie jest brzydka :(

Gość dfgsdgdfgfdf
taka z niej gwiazda jak ze mnie. pizdnieta jakas ona

Gość Co za prostaczka!
Jak tak można do ludzi!

Gość IMO13690
A kto to ta "Majka"?

Gość bo ona jest obrzydliwa
i nawet patykiem bym jej nie dotknal najwyzej psa ze schroniska bym do niej dopuscił

Gość Co za prostaczka!
Oczywiście chodzi o Majkę, a nie o Ciebie. :D

powiem Wam szczerze, że ona wygląda o wiele lepiej w realu niz na ekranie i b. b. młodo jakby miała 15 lat..ale to jak się zachowała i popatrzyła z góry sprawiło, że znienawidziłam gówniarę, sodówka jej odbiła do głowy ok ale to jej do chamstwa nie upoważnia..

Gość buehehehe no a co ty
myslalas do chuja, jakby tak każdemu miala odpowiadac, że tak to tak samo by s reagowała. tymbardziej, że nawet nie pamietasz jej imienia i nazwiska tylko kojarzysz ją po "Majce" :o

Całe szczęście że nie oglądam seriali i nawet nie wiem o kogo chodzi

Gość sdefjkidxikcj
"wygląda o wiele lepiej w realu niz na ekranie i b. b. młodo jakby miała 15 lat." To akurat jest minus wyglądać jak dziecko, a nie jak kobieta. :o

Gość sdefjkidxikcj
Ja ją znam tylko z reklam w tvn-ie.

Gość bitwaaaa
a ile ma wzrostu na oko?

Gość IMO13690
I żadna nie odpowiedziała mi o kim mowa...

Gość mogłaby robic
loda na stojaco ?

Gość buehehehe no a co ty
n kurwa wszystkie takie mądre plotkuja i pierdolą a nawet nie wiedzą o kim :D

Gość JeronimaStein
Dokładnie :) ładnej dziewczynie się wszystko wybaczy :) - chamska odzywka? to niiic ... Słodzinka miała zły humorek . Będąc brzydką nie miałaby prawa do humorków! To jest sprawiedliwość.... :( Wiem, że mam już skrzywione patrzenie, ale siląc się na obiektywizm mogę powiedzieć, że nie miała prawa. MOGŁA GRZECZNIEJ ODPOWIEDZIEĆ ! !!! Co nie zmienia faktu że jest urocza i pewnie na ogół miła. Uważam że mogłą mieć zły humor, ale mogłaby wyrazić to subtelniej.

Gość a ja poznalam ta dziewczyne
jeszcze zanim grala w Majce, ale juz wiedziala ze bedzie grala glowna role. I strasznie sie tym przechwala, co chwile wtracala cos na ten temat mimo, ze nikt jej o to nie pytal. Zachowywala sie jak idiotka, obrazona na wszystkich, ze nikogo nie interesuje jej setna juz opowiesc o tym jak dostala role:D Ogolnie niesympatyczna osoba, ktora nie miala ochoty siedziec w towarzystwie, ktore nie poswiecalo jej uwagi:O Moj znajomy zna ja lepiej i twierdzi, ze ona zawsze taka byla. Wiec jej odpowiedz, ktora opisala autorka mnie nie dziwi:P

Gość cbfshg
ja tez jej nie polubilam, male uszate gowienko, chude jak badyl totalnie aseksualne. Zly dzien nie upowaznia czlowieka do chamstwa. Potrafila chamsko sie odezwac to by jej korona z glowy nie spawdla gdyby odpowiedziala krocej i rzeczowo TAK TO JA