Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadzana

wstydzę sie mojego chłopaka

Polecane posty

Gość kadzana

wstydzę sie mojego chłopaka tzn wstydzę się z nim pokazywać wśród znajomch. Czy to jest powód do rozstania??

Gość laaallllaaa
a czemu się go wstydzisz? Ma dwie głowy?

Gość logitecgce
a co jest brzydki, nerwus, śmierdzi od niego ???

Gość kadzana
właśnie nie.Jest wporządku, tylko chodzi o to że żle się czuje z nim w towarzystwie tzn wstydze się go i nie wiem czemu tak jest. wydaje mi się że to może być jeszcze nie ten jedyny i dlatego tak jest

Gość kadzana
20

Gość logitecgce
to po co dalej chodzicie raqzem ??

Gość rudy77234234
To poczekaj do 40. Tyle chyba wystarczy żeby się ta szara komórka podzieliła. Dwie komórki to już układ logiczny :D

Gość kadzana
bo jest super i dobrze nam razem ale nie moge się przełamać będąc wsród znajomych razem z nim i nie wiem czemu

Gość rudy77234234
To mu to powiedz. Szczera rozmowa nigdy nie zaszkodzi :D

Gość Alekssiaa
tez tak maialam, ale mi przeszlo. Bo ogolnie to ja nie jetem zbyt towarzyska i jak zaczelam sie spotykac pierwszy raz z chlopakiem...ja-dziewczyna ktora malo kto zna i chlopak- o ktorym kazdy wie...to sie tak dziwnie w jego towrzystwie czulam, ale minelo;)

Gość rudy77234234
i więcej się tu nie pokazuj tempa pipo

Gość jakis głupek
jeśli to twój pierwszy chłopak to normalne. wyluzuj, wszystko przyjdzie z czasem.

Gość SETISETI
jestes tepa kurwa i za malo wpierdalasz omega 3

Gość no nie...555
wstydzisz się i tak naprawdę nie potrafisz powiedziec dlaczego, nie dlatego że to twój nowy chlopak, może jest tak że dobrze ci z nim sam na sam ale zauważasz jakies braki np: w ubieraniu sie, zachowaniu itp musi byc jakis powód kiedyś miałam podobnie,tez wstydziłam się swojego faceta, nie grzeszył urodą,jesgo styl ubrania byl poprostu do bani a w zachowaniu bylo widac widoczne braki 1.urody nie poprawisz no cóż,trudno 2.styl ubrania zmienił,nie było problemów z tym aby popdpowiedzieć mu w czym będzie korzystniej wygladał 3. co do zachowania to czasami mówiłam mu zeby sie poprostu nie odzywal i tyle z czasem wszystko sam wypracował,poamału zmienial się i dzisiaj jest zupełnie innym facetem a pozatym jeśli się go wstydzisz to go zostaw i tyle, to nie jest kolorowe opakowanie do chwalenia się między znajomymi, oczywiście milo jest usłyszeć jakiego się ma fajnego faceta ale to akurat nie jest pigulką na udany zwiazek, milośc,szacunek i pełna akceptacja jest tym co jest potrzebne do udanego zwiazku

Gość czemu jestem taka dziwna
Ja tez mam ten problem, niewiem czemu jestem taka głupia.. on mnie kocha widzę to. Ja jego też, ale wstydzę sie go.Gdy jesteśmy razem to jest fajnie, ale gdy gdzieś idziemy to niechce nikogo spotkać znajomego. Gdy do mnie przychodzi zawsze się upewniam czy nikt z rodziny nie przyjdzie w ten dzień kiedy on jest. Może temu tak jest, bo on nie pasuje do moich znajomych. Mam 18 lat on 27, wstydzę się iść z nim gdzieś do znajomych bo myślę że by nie mieli tematów do rozmów. Myśle że przez wiek się wstydze, że nie ma 2 zębów i troche wiecie już łysieje... Kurde gdy jest w czapce i wg to ok mozemy byc przy ludziach ale w kośćiele np gdy musi sciagnac czapke to sie wstydze tego i temu ide w inne miejsce. pomocy czemu taka glupia jestem, on nie zasluguje na mnie bo jest spoko z charakteru i wg kochany, ale jakby wiedzial co o nim mysle to niewiem za kogo by mnie mial...:((

Gość eeee

szkoda że się n ie wstydzisz nieznajomości języka ojczystego