Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama_agatki

Mamusie czy któraś chce kupić wodę perfumowaną Mintea?

Polecane posty

Kochane jak w temacie, mam nową wodę perfumowaną Mintea, jest to świeży zapach mięta cytryna, kupiony za 120 zł oczywiście sprzedam taniej, do negocjacji:). Jest zafoliowany, więc nadaje się na prezent. Pozdrawiam

Gość agaciaaaaaaaaa
hej a za ile?

Gość willow28
mamo agatki nieladnie..:(

dziewczyny ja ją kupiłam ponad rok temu jak zaszłam w ciąże za tyle ile napisałam. Nie otwierałam bo zapach mnie drażnił, jakikolwiek:>. A i tak była tańsza, bo w sephorze kiedyś ta sama 170, więc pojęcia nie miałam co do ich ceny teraz... w takim razie sprzedam taniej niż w internecie:)

poszukaj poza allegro cena ponad 100 zł a jak to oryginał na allegro to fajnie wiedzieć, że tyle za nią kiedyś dałam :> tak czy tak język Twój do mnie nie przemawia...

Gość zrrrt
nie wklejajcie linków z allegro bo tam nigdy nie wiadomo czy oryginalne czy nie. ja bym nigdy nie kupiła perfum na allegro.

Gość a ja zawsze szukam sprawdzonyc
sprzedawców z samymi pozytywnymi komentarzami i kupuję perfumy na allegro, nigdy nie zdarzyło mi sie kupić podróby. Piszę to jako maniaczka perfum :classic_cool:

Gość a ja zawsze szukam sprawdzonyc
a tego zapachu mintea nie znam wiec sie nie wypowiem. Zawsze najpierw kupuję próbki a później wybieram te które mi się podobają i zamawiam całą buteleczkę perfum, w ciemno nie kupuję zapachów.

no ja serio za tyle kupiłam a te z all coś podejrzanie tanio ale buteleczka wygląda jak mój oryginał, także chyba jest ok