Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnyy

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość nonononononono
moze to prostackie co napisze, ale mnie zwyczajnie otyle osoby nie pociagaja... wiem,ze moze miec super charakter, chcec aby schudnac...no ale na poczatku jednak osoba musi ci sie wizualnie podobac a w przypadku grubaskow odpoadaja na starcie, wiem, jestem podla ...ale wiem czego chce mam swoj gust tak jak kazdy :)

nie wybrzydzaj korjonos :p "zanim gruby schudnie to chudy zdechnie" "facet nie pies - na kości nie leci" "kochanego ciałka nigdy dosyć" nie przekonują Cię te mądrości ludowe? :p

Gość ansafety
odbiegając od tematu: w życiu znałam tylko jednego fanatyka krągłości sam był bardzo zadbany, waga normalna kiedyś pewien facet powiedział mi, że mam sporo ciała: moja waga 55kg przy 172 cm czy faceci gustują w anorektyczkach?

Gość nonononononono
55 przy 172... mam tak samo:) i raczej mowia mi ze jestem bardzo szczu[pla i moglabym jeszcze przytyc :) ale wiesz, wiele tez zalezy od budowy ciala ...a sama jak uwazasz ??

tylko pytanie: gdzie jest granica między grubym a szczupłym? :D dla jednego faceta taka powiedzmy Liszowska jest otyła, dla innego jest seksbombą :)

Gość nonononononono
Liszowska jest gruba :P ...a tak serio nie ma jakies takie twardej granicy okreslajacej kto jaki jest... ale ogolnie rzecz ujmujac chyba mniej wiecej kazdy tak samo postrzega czy ktos jest szczuply, ma lekka nadwage czy jest mega grubasem, nie uwazasz ?

W większosci przypadków raczej łatwo zobaczyć czy ktoś wygląda zwyczajnie, czy jak spasiony wieloryb. Granicę każdy ustala sobie sam, subiektywnie.

Gość KazdyFacet99
Ale nic na to nie facet jest w stanie zrobic, jak jest kobieta gruba to mi nie stanie no i co ? Kobiety moga udawac ze sa podniecni, a facet nie moze.

no właśnie niekoniecznie każdy tak samo postrzega :D myślę że każdy ocenia relatywnie ;) w porównaniu z Anją Rubik jestem wielorybem :p a w porównaniu z Liszowską szkieletem ;) jestem bardzo ciekawa jak mnie ludzie klasyfikują

Gość ansafety
nonononononono ja przy swojej wadze i swoim wzroście (moim zdaniem) wyglądam niezbyt atrakcyjnie, mnie po prostu nie pasuje taka chudość raz doszłam do 60 kg i to było właśnie to, fajne kształty, moim zdaniem wyglądałam szczupło niektórym dziewczynom na prawdę pasuje chudość czy szczupłość, kwestia sylwetki tamten facet przesadził

Też porównanie znalazłaś. Obie to wielkie kobyły po metr osiemdziesiąt, jedna zabiedzona, druga tłusta. Porównuj sie z kimś twojego wzrostu.

przecież to było takie porównanie :)

Gość beznadziejnyy
ja pierdziele Liszowska tlusta,Ty to pewnie mlody jestes i za anorektyczkami sie uganiasz;)Pewnie Leona Lewis tez jest za tlusta,albo j.lo.

nie mam 180 ale to nie ma znaczenia :D skoro tak Ci zależy na obrazowości to mogę się porównać z Magdą Schejbal (chudsza ode mnie) i Kasią Cichopek (grubsza) ;) pasi? :p :p

Mi tam bez różnicy, pasi nie pasi - najważniejsze, żeby pomiar był obiektywny.

nie jesteś dzisiaj przesadnie miły :o polecam pączka z lukrem, może Ci endorfiny podskoczą :p

jutro będzie przecena :) tymczasem keep smile