Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28naleia

KIEDY SIE SKONCZA KLACZE I BJORGENY????

Polecane posty

Gość 28naleia

Mam juz dosc tych wiadomosci, informacji, plotek!!! Codziennie w tv, w necie, w radiu ciagle cos o tej klaczy kowalczyk...Pol roku chyba jak nie wiecej trabia o tych chorych babach i ich narzekan, zawisci, zlosci itd. Powiedzcie mi kiedy sie konczy ten sezon narciarski bo juz mnie szlag trafia!!!!

Gość 28naleia
up

Gość adaś kończy
i skończyć nie może

Gość adaś kończy
adaś tak mówił, teraz jakoś w weekend kończy

Teraz w weeken to sie koncza Mistrzostwa Swiata w narciarstwie i Adam sam powiedzial, ze oglosi co z jego kariera po zakonczeniu MS.

Gość strasznie będziemy tęsknić
za tym małym, wąsatym mało kontaktowym i aroganckim kryptopedałem z Wisły :o 🖐️

ciekawska? - no, napisałam "podobno". Zmuszona byłam jakiś czas temu do słuchania zetki i tam mówili. I podobno wielka feta ma być w Zakopcu na tę okoliczność. Ale jak dotąd nie słyszałam jasnej deklaracji Adamka:)

Gość ggyrtyyr
ta feta o ktorej piszesz to sponsor Adama Red Bull oraganizuje jakaś impreze a ja wam powiem ze adam Małysz będzie skakał do Soczi.

Gość ggyrtyyr
A co do Justyny to mysle ze do konca nie jest to fair ze jedne musza dlugo cwiczyc i dawac z siebie wszystko a innym wystarczy astma i polowa wysilku mniej.

Gość 28naleia
Nie wypowiadam sie na temat klaczy, bo wiem ze masa fanow tutaj pewnie jej jest. Wg mnie robi tylko debilny cyrk i szopke. Jak cos sie jej nie podoba to niech konczy kariere i po sprawie. Jak to polak, tylko wiecznie narzekac potrafi. A nie ogladam, nie slucham i nie czytam, ale o tym w kolo ciagle wszedzie trabia ze wiecznie o uczy czy oczy sie obija nazwisko tego konskiego ryja :o