Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyzwolona Esterra

Chcialabym wszystkim powiedziec ZE JA ZNAM JENIFFER! TO JEST MOJA PRZYJACIOLKA!

Polecane posty

NIE PODSZYWAJ SIE SMIECIU! JENNIFER JEST COOL I RAZEM CHODZIMY NA ZAKUPY A ONA SOBIE BUDUJE WIELKI DOM I MA AUTO SUPER I ZJADA KAWIOR NA SNIADANIE WY SSUKI I DZIWKI!

Ty estera, przeciez dobrze wiemy, ze to 2 wcielenie Jennifer. Jak wyszly wczoraj na jaw fakty z jej zycia prywatnego, zreszta ubogiego, to szybko watki zostaly usuniete. hehehe....

Gość KLASSykk
O ja piertole i znowu temat o tej niedomytej dzenny:O kurwa dziwko wypierdalaj stad w półobrotach bo kurwa zatruwasz kaffe dzenusko jebana:O wiem ze chowasz sie pod kolejnym nickiem i zgłosze to moderatorni parówo:O niech cie kurwa usuna stad na zawsze:O wypierdalaj suko niemyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHA MOŻESZ PROBOWAC SMIECIU ALE NIE JESTEM JENIFER! JESTEM JEJ BLISKA PRZYJACIOLKA TY DZIWKO! A CHODZIMY PO ZAKUPY DO SKLEPOW KTORE SIE WAM NIE SNILY GLUPIE SUKI!

No i pewnie razem hanlujecie ciuchami na jakims bazarze. Jennifer przeciez ma w tym wprawe, ba nie tylko handluje ciuchami, ale i jakimis kiepskimi kosmetykami :-) Juz ja pare osob straszylo policja, ze sprzedaz badziewia...

Gość KLASSykk
no tak masz racje esterko-dzenny lumpeksy nigdy jeszcze nam sie nie sniły tak tak suczko masz racje:D:D:D kurwa jakim trzeba byc pierdolnietym zeby tak pisac:D a teraz wypierdalaj na smietniki moze cos tam jeszcze znajdziesz na sniadanie:D:D:D

Gość coście narobili?
reniferek rozpada się