Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anyabells

Chcialabym byc modelka. Waze 117 kg...

Polecane posty

Gość Anyabells

...przy wzr 178. Kiedys wazylam 133 kg,ale schudlam juz 16 kg. Chce przejsc na glodowke ale nie wiem czy dam rade. Macie jakies sposoby? Musze max 55 kg wazyc

Gość izia87
po co sie tak katować na pewno jak nawet dojdziesz do tych 55 kg to bedzie ci zamało i zostaniesz anorektyczką po co Ci to schudnij tak do 70-60 bedziesz fajnie i zdrowo wyglądać,a nie katuj sie a po zatym napewno twoja skura nie bedzie jedrna po takim odchudzaniu i na modelke nie bedziesz sie nadawać:(ale dla zdrowia powinnaś schudnąc

Gość Anyabells
Pytam powaznie! To moje marzenie

Jak z tulu kg by ci sie udalo zejsc do 55kg, to skore bys miala tak obwisla, ze i tak nici z kariery....

Gość Anyabells
Kolega mi powiedzial kiedys ze mam ladne dlugie nogi i jakbym schudla moglabym zostac nawet modelka. Teraz daze do tego!

Gość nie realne
Nawet jesli dojdziesz do tej wagi to co dalej???

Gość Anyabells
Nie powstrzymacie mnie. Klamka zapadla. Musze schudnac. Jak dobrze pojdzie to kto wie. Moze Paryz, Mediolan?

Gość Anyabells
Jeszcze sie nie wglebialam w te sprawy ale poszukam dobrej agencji w Wawie. Mam niebanalna urode. Te z Top Model moga sie kryc

Gość mateo . . .
Nie wiem czy to prowo, ale ty chyba za bardzo porywasz sie z motyka na slonce. owszem zdrowo jest schudnac, jednak o modelingu to ty zapomnij ;/ Ja ze 120 kg schudlem do 80 kg ... owszem pod wzgledem zdrowotnym sie polepszylo. Jednak moja skora - tragedia. Rozciagnieta cholernie ;/

Gość nie realne
Proponuje zebys do psychiatry sie udala, i szybko zapomniala o wizerunku modelki!!!

Gość Anyabells
Na razie nic mi nie wisi. Wszystko ladnie wklesa.

Gość googleeeee
tak to jest qurwa jak od siebie nie dba a potem płacz buhahaha

Gość Anyabells
To czego chce zawsze osiagam. Wiem ze dam rade. A modelki po nagu nie chodza tylko w ubraniach

Gość Anyabells
Google a kto tu placze? Chyba tylko ty. Ja zawsze siebie akceptowalam i dbalam

Gość nie realne
zamiast zastanawiac sie jak schudnac, to zastanow sie jaka ciezka to robota byc modelka??

Gość googleeeee
jak chcesz być modelką to jaki masz rozmiar biustu?

U mnie w pracy jest babka, ktora miala operacje zmniejszenia zolodka. Schudla pewnie z 50 kg, i z tylu w ubraniu to nawet normalnie wyglada, ale z boku czy z przodu to niestety nie da sie ukryc jej wiszacego brzucha.....wyglada to kiepsko.

Gość Anyabells
Mam male B

Gość googleeeee
a nogi długie masz?

Gość była puszysssta
Co Wy gadacie??? Ja schudłam z 91 kg do 51 kg. Skórę mam jak pupcia niemowlaczka. Żadnych zwisów, żadnych luzów. Te zdjęcia co pokazuje to jak utrata wagi następuje za szybko i skóra nie nadąża się kurczyć. I wtedy zostają takie worki skóry. Jak ktoś chudnie konsekwentnie ale w normalnym, zdrowym tempie to nic takiego się nie dzieje. Ja schudłam w 24 miesiące. Stosowałam balsamy na skórę, chodziłam na masaże i codziennie robiłam masaże wodne (zimna - gorąca woda), by skóra była jędrna. Po otyłości zostały mi tylko rozstępy ale z nimi walczę. ;)

to jak ona będzie chudnąć w "normalnym" tempie, żeby jej nie wisiało, to będzie już za stara na rozpoczęcie kariery modelki :P

Gość skdkffg
daj spokoj tu pisac, i tak cie zjada, ja wczoraj sie dowiedzialam ze wazac 65kg przy 180cm jestem grubasem...oczywiscie chce zrzucic te 5kg, ale ze az takim okropnym grubasem jestem to nie wiedzialam