Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goniek91@

W którym szpitalu najlepiej rodzić w szczecinie

Polecane posty

Gość goniek91@

hej..Może są tu kobitki , które orientują się , na zasadzie prób i błędów, doświadczeń...w którym szpitalu najlepiej się opłaca rodzić...

Gość mama ze szczecina
rodzilam 16 mies temu na pomorzanach i powiem ze bylam bardzo mile zaskoczona. super opieka na porodowce i na salach poporodowych

Gość mama ze szczecina
trafilam tez na polozna ktora ze tak powiem nie ciela rutynowo i dzieki niej i masazowi uniknelam ciecia

Gość goniek91@
Właśnie słyszałam o Pomorzanach..ale ludzie też chwalą Zdroje...Także w sumie między tymi 2 placówkami się zastanawiam.. CO do wypowiedzi poziomka daj link to wcale komentować tego nie bede..bo zal po prostu... Ale skoro tak bardzo Cię to interesuje, jestem pół roku po ślubie, czyli przed tzw wg Ciebie'wpadką pobraliśmy się.Mieszkamy razem , utrzymujemy się sami , a również studiujemy..więc sorry...ale nie wpierrddalaj się w nieswoje sprawy... mama ze szczecina- A powiedz mi jeszcze, czy można na pomorzanach mieć przy sobie męża, i ile sie płaci za taką dogodnosc?? Bardzo zależy mi na porodzie w dwójkę..;p

Gość mama ze szczecina
tak mozna miec ze soba meza lub inna osobe z ktora chesz rodzic. u mnie niestety maz nie zdazyl i rodzila ze mna kuzynka. nie placi sie za porod rodzinny tylko trzeba kupic dla meza ubranko za 10zl

Ja Zdroji nie polecam!!!! Opieke mialam okropna, do tego wlasnie sa w trakcie przeprowadzki do nowego budynku i porod rodzinny kosztuje 150zl jak nie zaplacisz to nie wpuszcza m na porodowke nawet na moment!!!!! Tym razem wybralabym pomorzany (ale tam dosyc czesto sa jakies bakterie) albo wojskowy. Chociaz w wojskowym sciany sa niepomalowane to opieka jest super, porod rodzinny bezplatny, jak jestes zmeczona to zabiora dziecko itp (znam sporo osob rodzacych tam i wszystkie zadowolone )

w wojskowym opieka super a kiedy tam bylas ostatni raz przeciez na 80% go zamykaja i sprzedac chca budynek a opieka jest taka ze jak jestes w pologu lub po zabiegu to do czasu kiedy rodzina sie nie zjawi i nie opieprzy leniwych poloznych to sie nie zainteresuja ze lezysz brudna w odchodach Zdroje polecam moje znajome tam rodzily i polecaja bylam tam kilka razy personel mily i w ogole. Jak bede miala rodzic to tylko tam

Gość mama ze szczecina
tak naprawde ile jest osob tyle opini. i jeszze zalezy na kogo sie trafi. kolezanka rodziła w zdrojach i nie poleca ze wzgledu na chamski personel. pierwszy raz rodzilam na pomorzanach 10lat temu i nie wspominam tego przyjemnie. traktowano tak rodzaca jak zlo konieczne. dlatego obawialam sie rodzic tam drugi raz. ale tak sie stalo ze drugi porod zakonzyl sie tam i bylam bardzo milr zaskoczona ze tak sie pozmienialo. ale oczywiscie najwiecej zalezy od nastroju personelu i na kogo sie trafi

Gość przyszła mamuśka
witajcie, chciałam podbić temat, czy są jakieś nowe mamusie, które mogą podpowiedzieć coś na temat pomorzan i zdrojów? jakie są koszta wynajęcia sali jednoosobowej?? proszę o pomoc

Gość Karkówka
Z tego co ja sie orientuje to na dzień dzisiejszy w Zdrojach nie za bardzo.. Już od dwóch moich znajomych co tam rodziły dowiedziałam sie ze wcale nie jest tak super i kolorowo.. Raz ze prosić sie wszystko trzeba było położnych to dwa ponoć wylęgarnia bakterii tam jest fuuuj! Ja się decyduje na pewno na Police choc mieszkam w centrum Szczecina. Pozdrawiam wszystkie CIĘŻARÓWKI! :)

Ja tez jestem za policami. dopiero co leżałam tam na patologii- wizualnie fajnie. ponadto znam tam sporo lekarzy, których bardzo sobie cenię. Pomorzany mają ostatnio kiepską opinię. a zdroje- typowa masówka. słyszałam już,że dużo kobiet odsyłają z kwitkiem. koleżanki tam rodziły- jedna 1,5 roku temu, druga rok- obie niezadowolone. ale wiadomo,że to zależy od tego, na jaki zespół się trafi

Ja urodziłam dwoje dzieci na pomorzanach i powiem szczerze, że byłam bardzo zadowolona. Czułam się dosłownie jak w domu! opieka świetna, lekarze, położne... a opieka poporodowa nie do opisania. Aż trudno było uwierzyć że to państwowy szpital. Naprawdę polecam.

Acha...pierwsze dziecko rodziłam w 2009r, a drugie w lutym tego roku