Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

czy słuchac rad kolezanek???????????

Polecane posty

a wiec poznałam faceta kolezanki mówia ze pewnie kurwiarz itd..mimo ze go raz widziały:O mówia tak dlatego ze ejszcze miesiac temu widziały go z inna dziewczyna w objecach , zeszta ja też....ale w tedy sie nie znaliśmy Potem los tak sprawił ze sie spotkaliśmy i poznaliśmy i sie okazało ze z tamta dziewczyną już nie ejst, ze spotykali sie miesiac i burzliwie rozstali z powodu kłótni. i roztstał sie z nia pare dni potem jak ja i kolezanki go widziałysmy, a kolezanki mi mówia ze pewnie zmienia laski jak rekawiczki facet jest dośc przystojny, wiec może tym bardziej sie dziwia

Gość Doti:)
nie pomyslalas ze ci zazdroszcza?

no miesiac i nastepna laska ? musiał tamta Bardzoooo Kochać :)

autorko miałam dwie "przyjaciółki" na których sie przejechałam. wiele mi radziły , a same nasrane w życiu i związkach miały, a ja sie głupia zwierzałam itp. teraz powiedziałam koniec. nikomu nic sie nie mówi. Moja babcia zawsze powtarzała: przyjacióka to twój wróg, szczególnie jeśli chodzi o facetów.

Gość podpusuje sie rekami i nogami
pod twoja babcia.... oh dziewczyny ja moglabym ksiazke napisac ile mi przyjaciolki namieszaly, mimo ze oczywiscie kazda che dla mnie dobrze... i zgadza sie, te ktotre ci najwiecej doradzaja maja same nasrane w zwiazkach. i jeszcze sie w twoj mieszaja. ja juz tez sie nie zwierzam przyjaciolkom, jesli chodzi o facetow....to naprawde......lepiej zachowac pewne rzeczy dla siebie....

już o milion razy lepiej byście zrobiły gdybyście pogadały z jakimś dobrym kumplem niż z psiapsiółami facet moze was do konca nie zrozumie ale przynajmniej obiektywnie i szczerze doradzi ( o ile to jest dobry i znany od lat kumpel) no i nie bedzie zawistny :P

wiesz regres z tamta dziewczybna miesiac sie spotykał" znaczy miesiąc temu był widziany jak chodził juz miesiąc z dziewczyna? :P

szczera nie sluchaj "przyjaciolek" rob takjak uwazasz.na przyjacioleczkach mozna sie niezle przejechac.tym bardziej ze wydaja osad widzac faceta raz w zyciu :P

Musisz przekonać się na własnej skórze. W życiu trzeba doświadczać, oczywiście z głową.

szczera a Ty zawsze sie pytasz innych co masz zrobic? moze zacznij od tego goscia czy on w ogole ma ochote?

Gość szczeradziewczyna@op.pl
znaczy miesiąc temu był widziany jak chodził juz miesiąc z dziewczyna? dokładnie tak;)