Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna 22 latka

Kto ma powyzej 22 lat i nie ma celulitu ani rozstepow?

Polecane posty

Gość Pewna 22 latka

J.w.

Gość ja miałam rozstępy w wieku
14 lat już, więc co do tego ma wiek? Niektórzy je mają od zbyt szybkiego wzrostu, nie od dzieci, tycia czy trybu życia.

Gość żeby nie zapeszyć...
minimalny cellulit a to chyba jeszcze normalne że tak do 30 stki nie ma rozstępów bo cellulit ma każdy

Gość Pewna 22 latka
Tez mam kilka rozstepow na biodrach z okresu dojrzewania a celulitu nie mam. Jak scisne sobie udo z tylu to male dolki sie robia ale jak stoje normalnie to nie. Dzialam profilaktycznie bo boje sie go. Kiedys myslalam ze szczuple osoby nie maja a atakuje to swinstwo i te kobiety co waza 45kg i te co 85kg

Gość żeby nie zapeszyć....
jak działasz profilaktycznie i ile masz lat? ja tez się tego boje z moimi skłonnościami do obżerania się i na zmianę chudnięcia grozi mi to zapewne

Gość Pewna 22 latka
Raz w tygodniu peeling kawowy a potem maska z kawy i owiniecie nog folia spozywcza (na kafeterii jest przepis). Jak ogladam film to biore balsam/oliwke i masazer i sie masuje. Tropche cwicze ale lenistwo mnie zjada i cwicze coraz mniej

Gość żeby nie zapeszyć....
acha, to ja robię peeling kawowy z cynamonem- świetna sprawa bo nadaje takiej żelowatej konsystencji i nie trzeba dodatkowo żelu do tej kawy ja stanowczo za mało ćwiczę i nie używam balsamów do ciała, raz na tydzień jak obie przypomnę albo po peelengu

Gość Eelina72
buhahahahahaha! u mnie prawie 4 z przodu i też nie mam cellulitu (od dwóch lat)

Gość 86596556G
Ja mam 48 lat i dalej ładne ciałko :)

Gość zeby nie zapeszyć.............
jak to robicie? to wcale nie jest śmieszne, coraz młodsze dziewczyny cierpią na to- w żarciu tyle syfu, hormony, brak ruchu, dzieci sa niejednokrotnie bardziej rozwinięte niż 20 sto parolatki (oczywiście chodzi mi o cyc i pic ;)) to co robicie że macie piękne ciało?

Gość do osoby zeby nie zapeszyć....
właśnie odpowiedziałeś sobie... Młoesze pokolenie ma wiecej syfu w jedzeniu - stad te celulity. Ja mam 30 na karku, rozstępu od okresu dojrzewania (biodra i nad pośladkami - dół pleców), celu sie przyplątał 2 lata temu - zmiany hormonalne ;-o

Gość Tara/
Mi stuknela w tym roku 30-tka, 4 lata temu urodziłam dziecko, nie mam ani cellulitu ani roztępów, i nie stosuję żadnych kosmetycznych nowinek. Po prostu-mam szczęście

Gość 78989000000000
zazdroszcze. ja mam 25 i maly cellulit na udach, mojej mamie zrobil sie po 40stce. rozstepow po ciazy nie ma zadnych i mam wielka nadzieje ze ja rowniez nie bede miala

Gość kajakaja908
mam 31 lat, nie mam ani rozstepów ani cellulitu

Gość Eelina72
ja się pozbyłamtego świństwa- masażami trzy tygodnie męczarni i w 95%zniknął

Mam prawie 40 i nie mama (zawsze duzo cwiczylam)