Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serious Ms

20 lat a tak poważne myślenie o życiu

Polecane posty

CZasem jednak wyłączam myślenie i wtedy mam cudowny dzień po prostu się cieszę życiem. autorka powinna zatem fruwac jak radosnie nacpany skowronek

Powinna odreagować, zabawić sie (forma taka jaką ona lubi), bo jak nie to stanie się nudną zgorzkniałą babą, jak 40- a nie 20latka :P Ciągłe bycie poważnym, planowanie wszystkiego,spoko, ale trzeba miec do wszystkiego dystans, nigdy nie ułozy Ci sie dokładnie tak jakbyś chciała, zawsze życie pokieruje po swojemu.

Powinna odreagować, zabawić sie (forma taka jaką ona lubi), bo jak nie to stanie się nudną zgorzkniałą babą, jak 40- a nie 20latka to nie jest kwestia wieku

Gość jestem jaka jestem i co
"Ciągle się zamartwiam czymś i nie wiem, jak to zmienić" Ale mam doradców. czizas, - "sziwa i wisznu podbijaja nepal"; zawsze szczery, - "autorka powinna zatem fruwac jak radosnie nacpany skowronek w ukladzie synchronicznym razem z budda". A spierdalajcie do Nepalskiej Budy. Psy jedne.

Gość Kikakikka
ja pierdole nic nie rozumiem o czym wy piszecie i tego tematu rowniez chyba jestem inna i to na maxxa :D wy to macie kurrwa problemy :/