Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mxnlijtglok

Jaki szampon najlepiej eleminuje żółć na rozjaśnianych włosach?

Polecane posty

Gość mxnlijtglok

Bardzo szybko mi żółkną i nie umiem sobie z tym poradzić,używałam już szamponow Delii i Joanny,ale chyba są za slabe.Teraz nie wiem co kupić,waham sie między Regenalem a Johnem Fridą,a może lepsza będzie płukanka??

Gość fjkhfvjh
używałam john frienda do włosów blond i póki stosowałam włosy były lśniące i błyszczały, nie zauważyłam żadnego zółknięcia pasemek, więc mogę polecić. Ja stosowałam szampon+odżywka z tej samej serii

Gość mxnlijtglok
A uzywałaś go cały czas czy tylko np raz w tygodniu?

Gość fjkhfvjh
szampon zamiennie z szamponem dla dzieci czyli co drugi dzień ale odżywkę używałam codziennie, bo codziennie myję włosy, także przy każdym myciu

Gość ja uzywam
Kiedys mialam blond pasemka ,ktore mi żółkły , fryzjerka polecila mi szapon Wella Regenal do wlosow siwych i blond . Przyznam ,ze mi pomógł. Nawet teraz ,kiedy np pofarbuje wlosy i wyjdzie mi za ciemny kolor to uzywam go aby rozjasnic wlosy. Stosuje sie go co 2 - 3 raz poniewaz przesusza wlosy.

Gość fjkhfvjh
jeśli chcesz coś łagodnego do codziennego użytku to polecam Ci Fienda, jeśli ten Regenal to co jakiś czas bo jak ktoś wyżej napisal wysuszy Ci włosy. A jak wiadomo po rozjaśnianiu już są przesuszone.

Gość mxnlijtglok
No właśnie mi też polecała Renegal,ale naczytałam się,że wysusza :O

Ja mam z firmy sleek line i nie narzekam:) Włosy są platynowe a nie niebieskie, pozatym ten szampon jest z jedwabiem co dobrze wpływa na stan włosa rozjasnianego:)