Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajacasieigdybajaca

kiedy do łóżka?

Polecane posty

kiedy macie w zwyczaju chodzić z facetem do łóżka? W momencie, gdy jesteście już jakoś "oficjalnie" parą? Ja jestem z moim po 7 spotkaniu i mam ogromną, ogromną ochotę na seks z nim, ale właśnie boję się, że się potem przestanie odzywać i będzie mi smutno jak nie wiem. Czekać do jakichś poważniejszych deklaracji czy korzystać z życia?

Gość skrzypek bez dachu
kiedy cię cipa zaswędzi pójcie do łóżka nie jest rozwiązaniem bo może on jeszcze nie chce, albo jest pedałem. najpierw poznaj go, a dopiero potem daj mu picke

Gość m22222222222222222222222222222
Nie odgadniesz tego po jego zachowaniu, jak Ci się podoba i wiesz, że to ten, to czemu nie.W sumie 7 spotkań to już całkiem niezły staż ;). Potem wiele się wyjaśni, oczywiście wspaniale byłoby, żeby został :), ale wszystko może się zdarzyć. Musisz przygotować się na każdą ewentualność, powodzenia.

Gość z wlasnego doswiadczenia
a moze poczekaj az bedziesz wiedziec ,ze cos do niego czujesz? tak jest fajniej, lepiej, nie warto"zaczynac" zwiazku od seksu

Przecież ona już jest zaangażowana, ważne też oczywiście, jak on zareaguję, bo niektórzy to w ogóle nie potrafią się adekwatnie zachować.

to prawda, czuję, że się powoli angażuję. dlatego też bolałoby, gdyby po seksie mnie olał, oj, bolałoby. Chciałabym tego uniknąć, ale mam wrażenie, że facet w jego wieku nie pójdzie na trzymanie się za rączki 3 miesiące :).

skad wiesz? mi sie wydaje ,ze na razie jest zauroczona i on ja tylko pociaga fizycznie, ale robta co chceta 🖐️ ja z ostatnia znajomoscia troche poczekalam, przynajmniej potrafilam pozniejo odroznic czynamiastka uczucia ktore po prostu wywolal seks czy cos wiecej

nikt nie mowi akurat o 3 miesiacach, zalezy jak czesto sie spotykacie

Gość króoóliczek
Nie ma reguły. Ja jestem w najdłuższym do tej pory związku. A seks był po drugim spotkaniu. Chemia była za duża, żeby się opierać:P I tak zostało do dziś:]

Gość króoóliczek
I to był pierwszy facet z którym poszłam na całość tak szybko. W dwóch poprzednich związach seks był po więcej niz miesiacu. To juz było paręnaście spotkań.

widzieliśmy się 7 razy. znamy się 3 tygodnie.

Gość niookla
taa milosc od pierwszego wsadzenia :D :O

Gość króoóliczek
Jak masz się potem bić z myślami i drżeć o to czy się odezwie, to zaczekaj jeszcze trochę. Chociaż nie wiem czy to coś zmieni. W sumie im bardziej będzie Ci zależało, tym potem będzie trudniej jak coś nie wyjdzie w tej sferze

Jak kobieta się zakocha, to wie... Namiastka uczucia, mogłabym się zgodzić z tym na początku, a teraz wiem coś, co mnie bardziej przytłacza, że to było - będzie to uczucie, nigdy nie wątpiłam, szkoda ze tylko ja :)