Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulettaa

O kobiecych włosach. Jakie fryzury podobaja sie mezczyznom?

Polecane posty

Gość paulettaa

Uwaga: Nie chodzi o kolor! Chodzi o fryzury. Jakie mezczyzni lubia a jakie ich odstraszaja?

Krotkie włosy odstraszają, kucyki lekko przyciągają a długie włosy przyciągająąąąąąąąąąą!!!!!!!!

Gość paulettaa
Kolega mowil mi jeszcze ze nielubi fryzury "na Rihanne" :)

Gość bzdura majuu
jest odwrotnie

A tak naprawde to... Kazdy facet jest inny i lubi co innego, zadna filozofia co?

Gość ale wiekszosc
lubi dlugie a najlepiej takie jak z reklam szamponow

Gość tak tak, naoglądają się peruk
fotoszopek a później kręcą nosem, że ta łysa, ta ma za krótkie, ta zniszczone 🖐️

Gość Żanyt Kalyta
Ale przecież jednej kobiecie w długich wlosach bedzie ślicznie, a innej lepiej w krotkich. Ważne, zeby wiedziec co pasuje do urody i kształtu twarzy. Co z tego, ze ktos ma dlugie wlosy, jak to uroku nie dodaje danej osobie ?? ja pol zycia nosilam wlosy do polowy plecow, a jak scielam do ucha czuje sie o niebo lepiej, wlosy zyskaly na objetosci i moja twarz wyglada lepiej niz w tych dlugasnych. No i najwazniejsze, ze ukochanemu sie podobam :)

Gość ale wiekszosc
Nie chodzi o to,ze dokladnie takie same jak w reklamach, ale mniej wiecej takie, czyli to ścięcie, ta dlugosc itd

Gość króoóliczek
Mój facet nie lubi jak mam krótkie włosy. Niestety latem musi to jakoś przeżyć. Bo mam gęste włosy i jak było ostatnio piekielnie gorące lato, to ciągle podcinałam włosy i miałam takie do brody tylko, żeby było mi lżej. Teraz jest zima, mam włosy już prawie do łopatek i jest wniebowzięty. Jak wspominam że chce iść do fryzjera, to powtarza jak zdarta płyta "ale w takich Ci najładniej" i robi maślane oczy :P

Gość paulettaa
Dobrze, to ze zalezy od twarzy itd itp to wiadomo nie od dzisiajz e jednemu landie w tym a drugiemu w innym. Chodzi o to ze ogolnie jakie fryzury sie podobaja mezczyznom a jakie nie.

Gość łobuss
mnie mega kręcą łyse baby

Gość paulettaa
króoóliczek Czyli Twoj chlopak lubi po prostu dlugie wlosy :) Ale wiesz dobrze,ze czasami scinasz to tak jakbys wylewala na niego kubel zimnej wody. Jakbys ciagle nosila dlugie to by sie przyzwyczail za bardzo a kiedy scinasz i Ci odrastaja to podziwia je od nowa :)

Gość bzdura majuu
ja nie lubie jak mi laska z długimi włosami loda robi bo plącze się te kłaki po moim penisie i mnie to wkurwia a taka z krótkimi to delikatnie za uszko włosy za garnie i jest pieknie

Gość króoóliczek
pauletta, pewnie coś w tym jest co piszesz:) Może rzeczywiście patrzyłby na mnie inaczej jakby się przyzwyczaił do długich. Do bzdura majuu Długie włosy zawszem można związać. A mój facet lubi jak juz naga przejdę się kilka kroków w tą i z powrotem powolnymi ruchami do szuflady po gumkę do włosów:] I jest jeszcze piękniej:P

Gość Żanyt Kalyta
A ja się mojemu podobałam w długich i w krótkich też mu się podobam. A co się innym facetom ogólnie podoba to mi rybka. ;) Ja mam to szczęscie, że mi włosy szybko rosną, więc mam już do łopatek prawie i zamierzam ściąć znowu za jakiś czas, także tragedii nie ma, bo wiem, ze i tak za chwile mi odrosna. Jedyne co to na b. króciutko bym sie nie sciela.

Gość Żanyt Kalyta
Nie wiem tylko, czemu przekonanie ze kobieta tylko w dlugich wlosach wyglada ladnie i ze KAŻDEMU facetowi sie to podoba . Ja się swojemu i w krotkich podobam :)

Gość odpowiem ci bardzo prosto
sisisisisk

Gość o ludzie mowisz
ciekawem jest em