Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blairhairek

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Blairhairek

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Muszę zrobić plakat na temat "Stop wulgaryzmom. Dbaj o kulturę jezyka" Nie mam zupełnie pomysłu na hasło ani w ogóle na cały plakat. Bardzo proszę wszystkich o pomoc Z góry dziękuję . Pozdrwaiam

Gość łobuss
Weź spierdalaj ty huju , zajebany

Gość trterwf
Ona tylko prosiła o pomoc!

Gość ferreg
hmmmm

a to musi byc jeszcze haslo orpcz tego stop wulgaryzmom tak?? przychodzi mi na mysl plakat malego dziecka (takiego ktore uczy sie mowic) jest z mama czy rodzicami w jakims waznym miejscu i krzyczy jakies wulgarne slowa a rodzice sie czerwienia ze wsydu. albo no taki motyw: jest pokazana dziewczynka czy czlowiepc tak jakby z tylu ale widac ze uczy sie pisac .jest a A bB c C d D itd i nagle jakies brzydkie slowo.

Gość ala ma kota a kot ma jaja
ja mam taki pomysl narysuj akcje w autobusie kiedy to starsza osoba prosi o ustapienie miejsca a grupka mlodziezy krzyczy i ja wyzywa

albo jeszcze jedna wersja plakat taki dwuczesciowy.na pierwszej czesci dziecko bawi sie klockami i w tle muzyka jakas wulgarna.druga czesc plakatu: jakas rodzinna impreza,ktos mowi malcowi zaspiewasz piosenke a maluch spiwea te wulgaryzmy,ale to w formie komiksu y trzeba mam jeszcze jedna koncepcje...chyba najlatwiejsza do uchwycenia na plakacie.dziewczynka ma misia i na katce go rysuje. podpisuje jakims wulgarnym slowem. moze przekombinowalam...ale staralam sie pomoc. co do hasla: moze : mamo ucze sie swiata od ciebie. slow tez..

a haslo moze byc takie kazde wypowiedziane przez nas slowo swiadczy o tym jakiemi jestesmy ludzimi lub twoje slownictwo swiadczy o srodowisku z jakiego pochodzisz i np pod tym plakatem z tym autobusem napisz pytanie czy potraktował bys tak własną babcie?? no ne wiem to sa moje propozycje

mamo ucze sie swiata od ciebie. slow tez.. to jest dobre pokombiunuj przy tym

Gość Blairhairek
Bardzo fajne pomysły. Serdecznie dziękuję ale jak ktoś z was wpadnie na coś jeszcze bardzo proszę aby tu napisał. Z góry dziękuję. Pozdrawiam