Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaantossssa

Nosidelko warto? jakie?

Polecane posty

Gość mamaantossssa

Moze ktos doradzi? chodzi mi o nosidelko takie zakladane na piersi, maluch ma juz 5,5 miesiaca wiec pewnie trzyma glówke, chcialam wykorzystac jak ide do sklepu, na spacery po podwórku przed domem...jest sens kupowac - a jeśli tak to jakie? chusty nie chce na pewno

Gość pytanie hop
Jakaś dziewczyna reklamowała w tygodniu nowa markę polskich nosidełek Tuli. Mają swoją stronę internetową i naprawdę śliczne produkty, tylko drogie jak diabli... Sama się nad jednym zastanawiam, ale póki co stelaż i fotelik musi mi wystarczyć bo mam pilniejsze wydatki.

Gość mama ze szczecina
ja sobie chwale, czesto uzywalam.tylko trzeba naprawde uwaznie wybierac aby byly dobrze profilowane a te niestety sa drogie. ja mam baby bjorn do 14 lub 15 kg ale niestety kosztowalo 599zl wiec sa strasznie drogie

Gość ewabielszczanka
ja rowniez mam baby bjorn, uzywane kilka razy/dzien nawet do noszenia po mieszkaniu, kupiam uzywane w idealnym stanie za 100 pln na allegro.

Gość mamaantossssa
fajnie ze ktos odpisał :) a to baby bjorn skoro sa do duzej wagi dosyc jest mozliwosc przelozenia ich na plecy?

Gość mama ze szczecina
baby bjorn nosi sie tylko z przodu nie ma mozliwosci wlozenia na plecy. ewabielszczanka- nawet nie pomyslalam o allegro i uzywanym. ja uzywalam dosc czesti i pralam a kompletnie nic sie z nim nie dzieje. nadal jak nowy.teraz w pudelku lezy bo corcia juz za duza . a mam taki tylko ze w granatowym kolorze http://www.coocoo.pl/producenci/babybjorn/babybjorn-nosidelko-comfort.html

Ja też mam baby bjorn comfort ,zobaczymy czy warte swojej ceny ,idzie wiosna to malucha będę nosić prowadzając starszego do szkoły .