Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi bardzo...

wszyscy gadają o mojej rzekomej ciąży..

Polecane posty

mieszkam w małym mieście. mam 18 lat. wszyscy w szkole i w koło gadają, że jestem w ciąży, bo przytyłam 6 kg. chociaż i tak nie jestem gruba, bo ważę 52 kg przy wzroście 165. ale mam taką śmieszną figurę, że wszystko mi w brzuch poszło :( i mam taki wystający. najlepsze jest to, że jestem dziewicą :( a wszyscy gadają, że ja w ciążę zaszłam... sprawia mi to przykrość, bo mamie się nawet pani w sklepie pytała czy to prawda :( co zrobić? sprostować te plotki czy je olać? dziękuję za Wasze opinie..

Gość jhv,hvj,
nos koszulke z napisem "nie jestem i nigdy nie bylam w ciazy" :P

po prostu powiedz że ty się nie pieprzysz kiedy tylko masz okazję więc w ciąży być nie możesz

:(((

Gość mmnnio
olej baby ploty były i będą taka już ludzka natura

ktoś mi coś jeszcze poradzi...?

Gość zdradzona4567
czym ty się przejmujesz kobieto?minie 9 miesięcy i każdy się przekona, że to nieprawda, ludzie widzą to co chcą widziec, zawsze musza miec zainteresowanie czyimś życiem, o mnie jak tworzą się plotki to je jeszcze bardziej podsycam i mam taki ubaw potem, że szok:-), bierz to na luzie...

Nie prostuj ;) zrob sobie z nich jaja ;) ja tez mam taka figurke ze cala szczuplutka i jak przytyje to w brzuch . i kiedys jak bylam na wsi na wakacjach , to wiedzac ze te najwieksze polotkary chodza sobie po drodze ( byl wieczor , i ja wted bylam w pokoju , przy oswietlonej lampce ) specjalnie jeszcze wypchalam ten brzuch i masowalam sie po nim udajac ze do niego mowie :D na nastepny dzien juz cala wies mowila o mojej ciazy :D pozniej jak sie okazalo ze brzuch bardziej nie rosnie , mowili ze pewnie poronilam ;d Glupie ludzie . Szukaja sensacji , nie przejmuj sie .

Gość też tak miałam ha ha
przytyłam 4 kg i już plotkary pytały mojego tatę czy ja czasem w ciąży nie jestem :D Moja rada : Olej je ! Zdałam sobie sprawę,że jestem zajebiście popularna :-)

Gość też tak miałam ha ha
i też zawsze tyję w brzuchu i na twarzy

Gość cnfskfd
Współczuję Ci. O mojej kuzynce chodziły takie ploteczki, jak minęło kilka miesięcy, a brzucha nie miała, to wymyślili, że usunęła...

mam nadzieję, że nie będą później gadać czasem, że usunęłam...

Gość wiesz co ?
moj zajebisty przyjaciel jak sie wtedy wydawało zrobil mi to samo... przytylam .. i poszlo tylko w brzuch i juz wszystkim rozgadał,ze jemu sie wydaje,ze jestem w ciąży.. :O a ja dowiedziałam się 'o niej ' na końcu ale masakra jak ktos wyżej napisał mnie to podbudowało :D bo zauwazyłam jak wiele osób mnie zna :P

Gość Mialam tak samo :P :P :P
z tym ze ja przytylam jakies 10 kg. Mialam okraglutka twarz i spory brzuch. Wiele ciuchow zrobilo sie na mnie przyciasne. Kiedys szlam sobie ulica w jakiejs starej koszuli, wial wiatr i mi ja troche podwial, a z naprzeciwka szla znajoma moich rodzicow. Na moj widok zrobila wielkie oczy i kilka razy sie za mna ogladala. A potem w calej okolicy plotkowano o mojej ciazy. :P :P :P Smialam sie z tego do rozpuku. Nie obchodza mnie durne insynuacje starych, znudzonych bab.

Gość przykro mi ...
.

a ja mam brzuch po urodzeniu dwójki dzieci jakbym była ciagle w 5 mies ciazy I tez ciagle ktos pyta.Zawsze odpowiadam ze owszem jestem w ciazy ale jak słonica dwa lata bede ja nosiła. Najlepiej odpowiadac na takie pytania ironicznie i wprost.To sie wtedy ludziom geby pozamykaja. Jak pytali po co moja mama jezdzi ciagle zza granice to odpowiadałam ze przemyca narkotyki,no przeciez babe co ma prawie 70l nikt o to nie posadzi.Po takiej odpowiedzi juz wiedzieli ze to ironiczne i złosliwe i zeby zamknac sobie ciekawskie geby i nie pytac.I jeszcze powiedz " no jestem w ciazy z czworaczkami a co zal wam dupe sciska?" Na bank sie odczepią.Mam jesli umie to tez niech tak ciekawskim babom odpowiada

Gość dzien dobry polsko
ja mam 10 lat wiecej i podobny problem, tez wszystko sie odkłada na brzuchu, tez jakis czas temu wszyscy w pracy pytali czy w ciazy jestem...;) zo zrobic? jedynie brzuszki

Moja kumpela ma to samo, nóżki i rączki jak patyczki a brzuch okrągły jakby ciązowy:) Też kiedyś wszyscy naokoło myśleli, ze w ciązy jest i musiałam to prostować i mówić, że poprostu przytyła. Ludźmi się nie przejmuj, zawsze gadali i zawsze będą gadać ;)