Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

właśnie leci w tv reklama bitwy na głosy i nie rozumiem co oni tam spiewaja

Polecane posty

mogliby poprawic swoj angielski i dopiero potem brac sie za spiewanie w tym języku... wstyd:o ich spiewanie odbieram tak, jak malych dzieci "po swojemu" :D

a fe :o jeszcze trądu jakiego można się nabawić, od Wiśniewskiego rzecz jasna, bo przecież o nim mowa nadal, tak? :classic_cool:

ja o Nataszce 2 posty wyżej pisałam w związku z jej darciem ryja, że się tak wyrażę, a macać to bym jej nie chciała, zresztą nikogo z tej bandy:D🖐️

otóż to, a poza tym o gustach sie nie dyskutuje :D a ten program zdaje się jutro się zaczyna, a widziałam reklamę jakąś chwilę temu, jak przebrani za gladiatorów na arenie wyśpiewują "It's my life" po "hamerykańsku" :D

Gość dziura dalej jestes
za swoim pupilkiem donkiem? :D

przyznam szczerze pomarańczo, że troche mniej sympatii mam dla Donka ostatnimi czasy, co nie znaczy, że go skreśliłam, ma jeszcze szanse chłopina :D reklama tego badziewia puszczana jest przed każdym programem na tvp2 więc na pewno się załapiesz :D

Gość dziura dalej jestes
spoko :D czyli dalej wierzysz w jego cuda :D ma ponad pól roku na spełnienie obietnic :D bo wyborów juz nie wygra :D chyba ze sfałszują :o bo planują robić w dwa dni!!! głosowanie!!!!

Gość dziura dalej jestes
Były rzecznik wałbrzyskiej PO Marek Rząsowski przyznał, że jego partia kupowała głosy. Według niego, działacze Platformy mieli pecha i dali się złapać - pisze wrocławska Gazeta Wyborcza Rząsowski przyznał, że PO kupowała głosy, lokalnej Telewizji Wałbrzych. Pytany przez dziennikarza o prokuratorskie zarzuty postawione byłemu działaczowi Platformy Stefanosowi Ewangielu (miał zorganizować kilkuosobową grupę, która płaciła za oddanie głosów zgodnie z instrukcją na kandydatów PO) potwierdził, że działacze Platformy poparcie kupowali. Dla usprawiedliwienia dodał, że robili to także kandydaci innych ugrupowań. Stwierdził tylko, że w korupcyjnym procederze konkurenci byli lepiej zorganizowani od jego partyjnych kolegów. donek z gajowym sie dogadali i maja byc wybory 2 dni!!!!! PIS juz zaskarżyło do TK, SLD tez pzreciwny chce w jeden dzien

Gość dziura dalej jestes
donek ciekawa postać w tamtych czasach był bliskim kolega BOLKA!!!!!! :D Twój wybór :)

tak jak mówi tzn pisze dyrektore. A ja jestem za każdym, byleby PiS nie rozsiadł się na stołkach 🖐️ a Bolka też lubie, wali prosto z mostu to co mysli i jest zabawny:classic_cool:

Gość dziura dalej jestes
20:45 [zgłoś do usunięcia]dyrektore jeśli wygra PIS to chyba zaczniemy wojnę z Rosją celem - zdobycia wraku samolotu leci tvn 24 :o :D :D :D

Gość dziura dalej jestes
nie znasz historii polski i dlatego popierasz donka i ludzi jego pokroju karmiona jesteś przez media, własnie władza lubi takich tępych obywateli :D

A wescie z ta reklama...jak leci w tv to nigdy nie patrze na ekran bo mam odruch wymiotny:o