Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HoroskopM

CODZIENNIE NOWY HOROSKOPM!!! Wejdź, zobacz co cię czeka!

Polecane posty

Gość HoroskopM

Wpisujcie imię, oraz datę urodzenia. Spodziewajcie się szybkiego horoskopuM!

nieprawda! Czytam z wielu źródeł, mam sprawdzone metody przewidywania przyszłości, zaufało mi już wielu ludzi, i mam sprawdzalność blisko 90%.

Gość Arleta91 :-)
A ja chętnie sie dowiem co mnie czek a. Mam dużo problemuw .. A wiec tak: imie Arleta data urodzenia: 18 maj 1991 czekm na odpowiedz pliss

HoroskopM dla: Arleta91 :-) Twoje obawy okażą się niepotrzebne,gdyż na jaw wyjdzie prawda, zupełnie inna od spodziewanej. nie trać czasu na bzdury, pomyśl, co przeoczyłaś, bo mogą wyniknąć z tego problemy. Nie bądź złowrogo nastawiona do pewnych osób, gdyż może się okazać, że bardzo Ci pomogą.. dziękuję. Czytałam z mojej księgi.

Gość kepiiimg
martyna 31.12.1992 tez chce wiedziec co mnie czeka w milości...kiedy znajde chlopaka?

Gość gość
Edyta 23.11.1988

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu5
Alicja 21.06.1993

Do Kepiiimg: czytając z mojej księgi, zaciekawiła mnie jedna bardzo ciekawa sytuacja, której nie jestem w stanie do końca wyjaśnić. Gdyż wynika z niej, że Ty moja droga już jesteś w związku. Można to jednak interpretować tak, że masz ciechego wielbiciela, gorący flirt, lub jesteś w kimś zakochana z wzajemnością. Ale powinnaś skupić się teraz na zdrowiu. Widziałam chorobę, niekoniecznie Twoją, może to być ktoś bliski. Ale przygotuj się na szczególną troskę w najbliższym czasie. Pozdrawiam! Do Mania 2311: Droga Edytko. Czy jesteś szczęśliwa? Widziałam wiele łez związanych z Tobą. Lecz niekoniecznie muszą one oznaczać coś złego. Mogą oznaczać szczęście. Widziałam również mnóstwo pięknych kwiatów, które w Twoim przypadku oznaczają macierzyństwo, bądź związany z dziećmi etap życia. Przygotuj się teraz na ciężki wysyiłek psychiczny- to ten czas, kiedy wszyscy dookoła będą potrzebowali Twojej pomocy. Do uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu5 : U Ciebie widziałam przewagę ciemnych barw, co oznacza zwykle kłopoty, lecz zdarzało się, że oznaczało też wygraną gotówkę.widziałam też niewielkie zmainy w postaci owoców takich jak gruszki, które uświadamiają nam, jak wazne jest zdrowie, oraz szybkie zamążpójście, często nie planowane, z przymusu.

Gość taka mała25
ewelina 7.8 . 78 czy mój przyjaciel się w koncu odezwie?;-)

Gość karmex
27.09.1988 gocha co z moja praca?