Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna sooka

Byc z mezczyzna idealnym i ....

Polecane posty

Gość wredna sooka

Bylam z facetem idealnym. Mial wszystko czego wiekszosc kobiet oczekuje od mezczyzny, Zajebiscie przystojny, zajebiscie inteligentny, zajebiscie czuly, zajebisty kochanek, zajebiscie gotuje, wszystko potrafi naprawic, potrafi sie odnalezc w kazdej sytuacji i w kazdym rowarzystwie, zawsze ma czas dla swojej kobiety. I wiele wiele innych....I kurde zostawil mnie bo jestem wredna sooka.........Gdzie ja teraz drugiego takiego znajde???

Gość dingdong
wszystko po 4 zlote... polecam

Gość wredna sooka
o, przypomnialo mi sie. Nic kasy nie mial nigdy, ale tego nie traktuje jako wyznacznik atrakcyjnosci.

Gość wredna sooka
hehe oferma, tez napisalam do ciebie w odpwiedzi posta zawierajacego slowo na W, ale nie puscilam go bo chcialam byc mila. Od kiedy awansowalam do roli kobiety mezczyzny idealnego, juz mi takie teksty nie przystoja.....

Gość wredna sooka
offerma, przeslodkie :) Ja nie jestem idealna. Jestem wredna sooka!!!

Gość hsidg
moge cie zgnoic glupia suko

Gość hsidg
pół roku ze mna w zwiazku i jestes psychicznym wrakiem. Chcesz sprubowac???

Gość wredna sooka
mozesz sprobowac....dodam tylko ze jestem wredna, ale glupia na bank nie, wiec moze ci byc ciezko.....

Gość wredna sooka
oj nie, dzieki, patrze na twoja znajomosc gramatyki i mysle ze stalabym sie wrakiem po pierwszej randce z toba.

Gość hsidg
zniszczyl by cie, ruchal jak kurwe spod smietnika, wpierdlala bys kosci dla psa. i robila mi laske na sniadanie. chcesz tak zyc??

Gość wredna sooka
wypas, bardzo kuszaca ta twoja propozycja, ale po pierwsze to nie jadam miesa a co za tym idzie nie tykam takze kosci, po drugie, lubie jak sie mnie rznie jak kurwe, a najbardziej lubie byc rznieta jak taka wlasnie najtansza. A przede wszystkim, to ja nie pisalam ze szukam kreatury z ciezkim i postepujacym niedowladem umyslowym, tylko faceta przynajmniej tak dobrego jak moj eks. A on nie robil bledow gramatycznych, wiec na wstepie odpadasz.

Gość hsidg
ty stara lampucero, to beziesz wpierdlac sałate, dobrze ze muwisz bo jeszcze byla bys glodna. heheheh Ruchal bym cie w odbyt i potem pchał ci kutasa do buzi, tez tak lubisz??

Gość wredna sooka
Owszem, uwielbiam seks analny i oralny, nie ma problemu. Oraz wiele innych zabaw o ktorych istnieniu pewnie i tak jeszcze nawet nie masz pojecia. Ale jakie to ma znaczenie, skoro w kazdym kolejnym tekscie jeszcze bardziej sie pograzasz za sprawa, teraz juz nie tylko gramatyki ale i ortografii. I mimo tego, ze faktycznie, trudno sie oprzec twoim fantazjom, to za sprawa tych bledow kompletnie sie wylozyles.

Gość hsidg
mi moja ortografi i gramatyka niepzeszkadza to sie odpierdol. lał bym CIe po ryju az bys blagala o litosc i ruchal na sile i ciagnał za włosy na chama i pchał ci ta jebana sałate do mordy. mimo ze normalnie taki niejestem. Zrobił bym to dla tego żebyś doceniła tego zajebistego czlowieka z którym byłaś, i żebyś wiecej nim nie manipulowała. Dziwko.

Gość wredna sooka
tobie byc moze nie przeszkadza, ale w takim razie po co mi tu wypisujesz te swoje wizje, skoro na wstepie zaznaczylam o kogo mi chodzi oraz ze impotenci umyslowi sa poza konkurencja?.......

Gość hsidg
impotentem umyslowym to jestes ty, kreaturo kobiecości. Co mnie to obchodzi szmato ze mialas takiego frajera i sie zorentowal z kim ma do czynienia, nienawidze takich szmat jak ty, zajebał bym Ci z pół obrotu najchetniej tak zebys wypluła szczeke. Szacunek Ci sie nienależy, od nikogo, Nawet od wszechświata

Gość wredna sooka
Jak widac , cos tam cie jednak obchodzi, a przynajmniej na tyle, zeby wyprodukowac kilka wpisow w mojej sprawie w ciagu pol godziny. A tak powaznie, to z czym masz najwiekszy problem. Masz malego, nie staje ci, albo moze jakas niewiasta przyprawila ci rogi, ze sie tak goraczkujesz jak kolonista przed pierwszym chrztem?

Gość dzinks
Też nieszanuje takich jak Ty, najgorsze ścierwo. Taką dziewczyne mieć to jest dopiero impotentyzm umysłowy.!!!!

Gość wredna sooka
Lubie pchać sobie palce w piczke i puźniej je lizać :)

Gość wredna sooka
co? namysliles sie i postanowiles skontrowac z innego nicka?

Gość hsidg
Co ja mam kontrować??? Znam dobrze takie jak ty, moglas jeszcze zrobic dziecko z tym gościem, i ciągnąć z niego alimenty. Czemu tak niezrobilaś??? Przecież kawał kurwy z ciebie

Gość wredna sooka
Do mojego podszywa: Tak, uwielbiam pchac sobie palce i pozniej czasem je lize jak mam za sucho. Wiesz, kobiety tak robia czasami.....a mezczyzni lubia na to popatrzec. Jak troche podrosniesz to zycie seksualne przestanie cie tak bardzo szokowac.

Gość wredna sooka
zarabiam wystarczajaco i niepotrzebne mi sa alimenty do niczego. Nieszczegolnie tez mam ochote na macierzynstwo.

Gość wredna sooka
Udaje taką wygadaną a tak naprawde jestem ofiarą losu, który z reszta mnie rucha w dupe bez wazeliny. Dziekuje za uwage

Gość wredna sooka
tj. 1100 zł za 250 godzin, fajna kasa no nie???

Gość wredna sooka
ale troche ci sie cisnienie podnioslo, co nie? Nie denerwuj sie tak, bo to nie pomaga w zasnieciu a jutro do szkoly trzeba bedzie wstac.

Gość hsidg
I tak jestes szmatą to po co sie rzucasz???? w średniowieczu jarała bys sie juz na stosie.

Gość wredna sooka
W sredniowieczu to nie mialbys prawa na mnie podniesc wzroku.....No to jak? Jest maly? Nie staje? Czy jeszcze ci prokurator nie pozwala?

Gość wredna sooka
..tak na wypadek jakbys mi chcial jeszcze poslodzic, to ide z psem na spacer a pozniej spac, wiec nie poczytam juz nic dzisiaj.....