Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszanowany Maz

Zona mnie nie szanuje.

Polecane posty

Gość Nieszanowany Maz

Moja zona przestala mnie szanowac. Od zawsze zajmowala sie domem, taki mielismy uklad. Ja pracowalem a ona opiekowala sie ogniskiem domowym. Wszystko bylo dobrze do kilku miesiecy wstecz kiedy stwierdzila ze sie strasznie nudzi i ze chcialaby zaczac jakas prace aby wypelnic swoj dzien. Na poczatku uwazalem to za dobry pomysl i poprosilem swojego dobrego kolege aby dal jej odpowiednia dla jej umiejetnosci posade. Dostala w ten sposob jakies podrzedne stanowisko u niego w biurze, odbieranie telefonow, uzywanie kserokopiarki i takie tam banalne rzeczy aby sie nie przemeczala. Na poczatku pracowala na pol etatu teraz przeszla na pelny. Od tamtej pory zauwazylem ze przestala mnie sznowac. Jak wracam do domu i sie pytam gdzie jest obiad to zdaza sie jej powiedziec abym wyobrazcie sobie sam sobie ugotowal albo zamowil przez telefon. Zanim sie wybiore do pracy sam musze sobie zaparzac kawe i przynosic gazete. Co wiecej chce na mnie zrzucic czesc obowiazkow domowych. Ta cala sytuacja zaczyna mnie coraz bardziej martwic. Czy powinienem poprosic mojego kolege aby ja zwolnil ? Byc moze wtedy wszystko wroci do normy.

Gość olggaa__
biedactwo :o

Gość pónkt widzenia
a co z kapciami? przynosi jak zawsze czy sam zakładasz? musisz odpowiedzieć, bo to kluczowe w tej sprawie :)

ja dużo moge zrozumieć, ale z tą kawą i gazetą to babsztyl normalnie przegiał pałę :P

Gość Nieszanowany Maz
No nie przesadzajmy. Nie jestem jakims oferma aby sobie nie dac rady z kapciami. Przeszkadza mi to strasznie tymbardziej ze zainwestowalem w nia i jej zachcianki sporo gotowki. Na ten przyklad wydalem olbrzymia ilosc gotowki aby urzadzic jej kuchnie marzen. Nawet za projektanta zaplacilem z ktorym ona sie konsultowala. I teraz ona ma czelnosc powiedziec mi ze sam mam z tej kuchni kozystac. To po co ja wydawalem te wszsytkie pieniadze. Nie kupuje sie przeciez psa rzeby pozniej samemu szczekac.

Gość Henio229
Masz rację z tym obiadem. Moja żona jest wspaniała.Jak tylko wracam z pracy siedzi na kaloryferze i woła :kochanie podgrzewam Ci obiad.

Gość pónkt widzenia
Racja, ani słownika żeby później z niego korzystać. Nie przesadzajmy :)

No nie przesadzajmy. Nie jestem jakims oferma aby sobie nie dac rady z kapciami. szczegolnie, jesli to ruskie kapcie :)

Gość fuad
Henio229, to znaczy ze wpyerdzielasz jej goowno?

Gość a nie myślałeś
o tym żeby szukac nowej żony ? Z tej już chyba nici tak mi się wydaje , co za bezczelna kobieta kobieta , jak ona śmie wymagac od ciebie cokolwiek , że może zmęczona po pracy ?

Gość faceci są teraz słabszą płcią
Podszyw jak nic.

Gość faceci są teraz słabszą płcią
Prowokacja ;) Nie wierze ze aż tacy ograniczeni umysłowo i mentalnie faceci istnieja.

Gość odchudzanie jest fajne
znajomy może ją zwolnić, ale to nic nie da. kobieta nabrała trochę doświadczenia, może innej pracy poszukać, zresztą kto wie, może i już szuka czegoś bardziej rozwojowego niż odbieranie telefonów i obsługa ksero :P widać, że bycie kurą domową jej nie pasuje i ciąży i przykro mi, ale jak raz zasmakowała innego życia, to już do poprzedniego nie wróci. ugotować, posprzątać, a wiadomo tego się nie robi co dzień, tylko co kilka dni, a reszta czasu co? siedzieć i czekać bezczynnie aż małżonek wróci z pracy? nuda a nie życie. ja się jej nie dziwię

Gość Henio229
do fuad Nie możesz załapać? Przeczytaj jeszcze raz i pomyśl.Może wymyślisz coś mądrzejszego.

Gość Nieszanowany Maz
Nowa zona sie nie kalkuluje bo obecna pewnie bedzie chciala polowe mojego majatku, pozatym jeszcze nie dala mi potomstwa wiec nie spelnila jeszcze swojej roli. Przeciez wiadomo iz zwiazek malzenski zawiera sie po to aby wspolnie wychowac dzieci a ona jawi sie jako matka idealna. Tzn takie mialem wrazenie dopuki nie zaczela pracowac. Zreszta jak ona moze byc zmeczona po pracy jak tylko papierki z miejsca na miejsce przeklada i czasem do sluchawki halo powie.

Gość Kikakikka
Cuś okropnego jakie biedne dzieciątko, głodne chodzi i w dodatku sam kawe musi sobie robić toż to skandal jest !!!!!!!!!

Gość słabe prowo
nie masz weny... a mogłeś ciekawiej zakręcić... nie wyszedłbyś na debila

Gość jestem jaka jestem i co
"jeszcze nie dala mi potomstwa" - przecież masz kolegę, który pomoże....

Gość jestem jaka jestem i co
"jak ona moze byc zmeczona po pracy jak tylko papierki z miejsca na miejsce przeklada i czasem do sluchawki halo powie" - ależ to jest najbardziej męczące. Jak by zapierdalała z szuflą jak ty, to by musiała odpocząć we wspaniałej kuchni.

Gość ukróć to!
Najgorsze co może sie przytrafić kobiecie to wyzwolenie przez prace! w dupach sie nam potem przewraca i wydaje nam sie ze życie zawodowe zwalnia nas z obowiązku przynoszenia gazety i parzenia mężowi kawy rano!!!! :)

Gość fuad
do Henio to ty zauważ jaką glupotę napisałeś :)

Gość celuloza
prowokacja prowokacja, ale ja wam powiem, ze tacy faceci naprawde istnieja - mam takiego w domu :O wczoraj strzelil mega focha, ze zamiast jego ciuchow wypralam reczniki i zajelam cala suszarke, a na obiad byl rosol. zrobil zniesmaczona mine, nalozyl sobie, zjadl i nawet nie podziekowal, o pozmywaniu po sobie nie wspominajac. generalnie nie dociera do niego, ze ja rowniez pracuje - tak jak on i ze sytuacja, w ktorej on mi mowi co ja mam dla niego robic jednoczesnie nie dajac z siebie absolutnie nic, jest absurdalna i nie do przyjecia. na wszystko ma jedna odpowiedz - tak powinno byc, bo jestes kobieta.

Gość a nie myślałeś
no to może jakieś kary ? Nie może tak dłużej byc bo się całkiem rozbryka

Człowieku opanuj sie. A jak by żona zachorowała, wyjechała? To nic byś nie jadł, nie sprzątał?? Po to jest dom żeby każdy o niego dbał, chcesz to sobie służącą wynajmij. Biedna kobieta

Gość Nieszanowany Maz
Przeciez nie bede jej bil, co wtedy sasiedzi powiedza. Pozatym to ma byc matka moich dzieci pewnego dnia wiec wazne jest aby byla zdrowa.

Gość Nieszanowany Maz
Jak nie mialem zony to jadalem w restauracjach czy zamawialem obiad przez telefon. Po to mam zone aby wiecej tego nie robic nieprawdaz.

Gość nuda nuda nuda bleeeeeeee
- 10

ale to nie znaczy że ma Ci usługiwać, a może Ty byś coś ugotował? Albo razem ugotujcie. A umiesz nastawić pralkę? Do koloru używasz białego ?