Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszanowany Maz

Zona mnie nie szanuje.

Polecane posty

Gość Nieszanowany Maz
Co ty mi tu z jakas pralka wyskakujesz. Po to zamontowalem pralke w kuchni aby sie nie przejmowac tego typu rzeczami.

łooooooooo no to może jeszcze łóżko jej tam wstaw nie będzie musiała wychodzić stamtąd :)

Gość Nieszanowany Maz
No badz powazny/a No badzmy choc troche powazni. Lozko w kuchni, pomysl kompletnie bez sensu. Syna w kuchni bede plodzil ?

Gość dorzucę swoje trzy grosze
wiesz co powiem ci,ze współczuję twojej żonie takiego meża jak ty.wsać sobie w tyłek tą kuchnię urzadzoną przez projektatnta i daj kobiecie normalnie żyć.jak ci nie pasi to zatrudnij gosposie.

Gość Nieszanowany Maz
Pozwol ze ci wyjasnie. Moj syn ma byc owocem milosci a nie chedozenia.

"dorzucę swoje trzy grosze" braaaaaaawooo podpisuje się :) Wstaw jej łóżko to nie będzie musiała latać i w te i z powrotem. Ja to ci radzę znajdź se służącą Biedna kobieta!!!!!!!!!!!!

Gość Nieszanowany Maz
Jaka biedna ? Jak ona odemnie dostaje na wlasne wydatki 2x tyle ile zarabia. Pomijajac calkowicie fakt ze za wszystko inne rowniez ja place. Pozatym po co mam jakas sluzaca zatrudniac, jeszcze zacznie krasc. Nie mam czasu zeby jeszcze takimi rzeczami sie przejmowac.

A nie możesz z nią pogadać o tym? To że jej dajesz kase to nie znaczy że ma ci usługiwać LITOŚCI

Gość Nieszanowany Maz
Nie po to sie z nia zenilem, zeby sie obijala w pracy za jakies marne pieniadze, a ja musial sobie sam robic herbate, czy kawe parzyc. W dodatku w sobote jak mialem 2 godzinyw pracy, jak moja Żonka wrocila ok 18 do domu, to poprosilem ją, aby mi poleciala do sklepu po pwio jeszcze, bo ja sie nudze sam w domu juz od 12 a piwa nie kupila mi wczesniej, to wyskoczylo mi z fochem glupie babsko, ze skoro mam wolne, to sam sobie moglem isc po te piwo. Poszla po nie z fochem, glupia baba.

Gość Nieszanowany Maz
Pogadac o czym ? Zreszta dyskusja sie jalowa zrobila. Dalej nie wiem czy powinienem powiedziec koledze aby ja zwolnil. A jak lada dzien zajdzie to co ja zrobie? Ktos przeciez musi to dziecko wychowac, samo tego nie zrobi.

Gość kjdfhbveyr
to jest chyba prowokacja nie wierzę ,ze na tej ziemi chodzą takie głąby jak autor tego topiku

Gość Nieszanowany Maz
To nie prowokacja, moja zona tak sie rozpuscila bedac w pracy. Moglbym ja zostawic, ale nie chcialoby mis ie pozniej szukac drugiej zony, a na to juz moglbym byc za stary, a dziecko moze niedlugo jakies bedzie, to ona bedzie sie musiala zwolnic z tej cholernej pracy

Gość Nieszanowany Maz
Tam wyzej jest podszyw ale madrze gada to i krytykowac nie bede.

broń mnie Panie Boże od takich "mężów" amen

oj biedny mezu...to skandal, gdzie sie takie zony rodza???!!!! i naprawde kawe musisz sobie sam zapazyc???????nie do pomsylenia ;)

Gość Nieszanowany Maz
Za dobrze wam baby. Szkoda wam mojej zony a nawet nie wiecie ile kobiet w chinach a nawet i w polsce marzy o takim facecie jak ja. Nie zdradzam, nie bije, mam pieniadze, a w zamian wymagam jedynie odropbiny poswiecenia dla rodziny.

kobiety ale my zołzy jesteśmy :) :) nie wiem z kim se to dziecko zrobisz heheheheheh jak cie zona kopnie w dupe

Gość Nieszanowany Maz
Wszystkie baby są zawistne, zazdroscicie moje zonie takiego meza, jakim ja jestem, bo wasi was wypedzaja do pracy, a moja moze w domu siedziec i mi wszystko tylko pod nos podsuwac. Czy czlowiek ciezko pracujacy nie ma prawa do chwili odpoczynku, czy po pracy tez ma zapieniczac?

A myślisz że kobiety pracują bo ktoś im każe? Facet wkurzyłeś mnie!!!!!!!!!! Kobiety też mają swoje ambicje!! Pracują, kończą studia i jeszcze często wychowują dzieci!!! Czego my kobiety mamy jej zazdrościć??!!! tego że nasi mężowie nie traktują nas jak służące?!!