Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylllwiaaaaa

środki na odchudzanie???

Polecane posty

Gość sylllwiaaaaa

witam wszystkich bardzo chce schudnąć ok 6 kg podzielcie się ze mną jakie środki stosujecie które naprawdę pomagają ja osobiście zamówiłam koktajl odżywczy slim fast i bio-chrom. co o tym myślicie?????

Gość sdsdaasdsda
chrom i L-karbityna

Gość sylllwiaaaaa
a L-karbityna to pewnie działa przy wysiłku fizycznym??

Gość Alicja Serafinowicz
Witam, Odchudzanie przede wszystkim powinno opierać się na wysiłku fizycznym oraz na odpowiedniej diecie. Owszem, można zastosować środki wspomagające, ale ważne jest, aby były one bezpieczne dla naszego organizmu. Takim właśnie preparatem jest Elavia 4321 Slim, jest to nowa marka na rynku oferująca produkty wspomagające naturalne funkcje organizmu, które sprzyjają odchudzaniu. Dostępna jest w dwóch wariantach: Elavia intensive (kuracja) oraz Elavia anti yo-yo (stabilizacja). Elavia Intensive to płynny koncentrat, natomiast Elavia Anti Yo-yo to kapsułki na dzień i na noc stabilizujące i utrwalające pożądaną wagę. Pamiętajmy, że Elavia to kompleksowy, 25-dniowy program odchudzania, a nie tylko doraźna kuracja. Zapraszam do zapoznania się ze stroną produktu elavia.pl. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim

Gość Gdynianka34
tak tak ????

Gość Gdynianka34
Tak? Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida itp. Tylko naturalny susz ziołowy. Oraz trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń piłam zioła i schudłam tak 16 kilogramów.

Gość kapusta marchew sałata
Dabrowska.Ewa.-.Cialo.i.ducha.ratowac.zywieniem.