Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmierdząca stópka

śmierdzące stopy

Polecane posty

Gość śmierdząca stópka

Witam Mam bardzo wstydliwy problem - otóż śmierdzą mi stopy. Myje codzienni rano i wieczorem nakładam kremy ( antyperspiranty) przed ubraniem skarpet jeszcze talk a nadal mam w butach kałużę. Ponadto myje stopy po powrocie z pracy i staram się chodzić na boska ( lub w skarpetach 100 % bawełny), żeby stopa jak najwięcej oddychała. Do adidasów mam kupione w sklepie sportowym skarpety trakingwe ( przepraszam nie wiem jak się poprawnie pisze nazwę tego sportu). W pracy zmieniam buty z kozaków na baletki i wstyd mi te baletki pod biurkiem zostawiać tak śmierdzą jak mam do kogoś iść po pracy - to wykonuje całą operację- wychodze ukradkiem do taolety myje ( szoruje) nogi w umywalce ubieram świeże skarpety i dopiero wtedy na chwile czuje sie komfortowo. Nie pomagają żadne płukanki, nie mam zmian chorobowych... POMOCY śmierdzą mi buty, stopy, sumienie- jak mam do kogoś iść taki wstyd... jak wy sobie radzicie??????? Ps. Mój ostatni nabytek to : z serii pachnąca szafa - Pachnące buty i troche to niweluje zapach z butów ale na krótko

Gość śmierdząca stópka
prosze o jakiekolwiek rady

Gość poszukaj fetyszysty stóp
to ci je wyliże

nie wiem , moze Ci sie wydawać,że nie masz problemów skórnych a mozesz mieć np grzybicę (to sie własnie tak objawia) Idź może do dermatologa? Współłczuję Ci bo podejrzewam,ze to musi być krępujące.

konieczna wizyta u dermatologa. dodatkowo kup sobie wkladki do butow - sa takie pachnace, odswiezajace

Gość śmierdząca stópka
Byłam u dermatologa ( leczyłam trądzik to i przy okazji zapytałam) Pani zbadała i powiedziała, że nie widzi nic złego doradziła, żebym myła 2 razy dziennie mydełkiem antybakteryjnym lub szarym do tego skórzane buty i bedzie ok, zrobiłam jak kazała i nic, żadnej poprawy

a może masz po prostu uczulenie,na jakiś składnik w środkach czystości? albo może skarpetki nie te?

Gość u mnie bylo tak
Jest srodek, ktory hamuje pocenie sie wiem, ze mozna go uzywac zarowno do dloni, nog i pach. Ograniczy to pocenie sie. jest dostepny w aptece bez recepty, wyglada jak dezodorant w kulce, Antidral sie nazywa. Nie wiem, czy zapach zabije ale z pewnoscia nie bedziesz miala kaluzy w butach. Ja uzywalam go pod pachami, bo zawsze mialam mokre plamy i nie wazne czy bylo zimno czy upal :O Mi pomogl i to bardzo.

Gość śmierdząca stópka
kiedys dostalam w aptece etiaxil ale w spreju- teraz juz go chyba nie ma bo za kazdym razem jak jestem to pytam i Pani mowi ze nie ma na stanie - i faktycznie to pomagalo, ale tez nie eliminowalo

witaj moj facet to by sie cieszyl na takie stopy , ale co moge doradzic to kup sobie PEDIPUR to powinno w jakims stopniu pomoc tylko uzywaj raz na dwa tygodnie bo inaczej zniszczysz sobie nogi