Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż mnie gwałci...

Mąż mnie gwałci...

Polecane posty

Gość Mąż mnie gwałci...

Wyszłam za mąż z rozsądku, teraz mąż bije mnie i gwałci, praktycznie co noc. Nie mogę od niego odejść, nie mam wykształcenia (podstawowe), mam dwójkę dzieci na głowie i nigdy nie pracowałam zawodowo. Powiedzcie mi co zrobić bo już nie mam siły, mam już dosyć tego traktowania mnie jak worek na spermę!

Gość michałz prosny
prowo -10/10

Gość Mąż mnie gwałci...
buahah ty nawet jednej klasy podstawówki nie masz, jak niby miałam iść do pracy jak dzieci wychowywałam?! Co miałam z nimi zrobić?!

Gość olka24
nie wierzę , ze są .. takie kobiety na swiecie , które pozwola sie tak traktowac ... jezeli to nir prowo

Gość aniar.
całe życie myślałaś dupą, uczyć ci sie nie chciało, pewnie majac 16 lat zes już dawała cipska naokoło i dzieci sie porodziły, więc dlaczego to ci teraz przeszkadza?

Gość biały kruk..
widocznie tylko do WYRA sie nadajesz haahah

jeśli to, co napisałaś jest prawdą, to rzeczywie jestes w sytuacji bez wyjścia - skopałas sobie życie i teraz ... własciwie jestes zdana tylko na czyjąś łaskę. Niestety masz pecha, że trafiłaś na takiego drania i tyrana. Może jakiś dom samotnej matki lub coś w tym stylu - innego wyjścia nie masz niestety, tak własnie "procentują" błędy młodości

Gość laureatkapi
no własnie ejstes na czyjejs ŁASCE. nie wstyd ci ?? bo ja ze wstydu bym sie pod ziemie zakopała

Gość InnaZNatury
Można z tym do sądu. Dzieci mu na wychowanie dać, a sama sobie od nowa życie ułóż. Jak ktoś chce, to znajdzie sposób. Ale Ty musisz prawdziwie chcieć zmienić swoje życie, a nie tylko żalić się na forach, że taka z Ciebie ofiara losu... Jak się sama nie szanujesz, to i obecny mąż i żaden inny facet, jak również później dzieci, szanować Cię nie będą. Ucz się na błędach innych, a nie rób z siebie ofiarę.

Gość matka pełnoletnich dzieci*
współczuję ale prawda jest taka że nie ma co się skarzyć na forum tylko szukać wyjścia z tej sytuacji, może stałas się poprostu wygodna,nie musisz pracowac, przyzwyczaiłas się do tego że w zamian za utrzymanie dajesz się krzywdzić ? bo skoro tak opisujesz to nie zdarzyło się pierwszy raz,skoro na to pozwalasz to czego się spodziewasz po męzu? nawet nie mozna nazwać go mężem to zwyczajny gnój nie wart splunięcia i ty go chcesz?

Gość hmhmhmhmichał
a on ją chciał? nieroba po podstawówce?

Gość ...malina...
Dlaczego jesteście tacy okrutni dla niej??? Nie wiecie z jakich powodów ma takie, nie inne wykształcenie... Dziewczyna prosi was o pomoc, a wy się z niej śmiejecie... Masz może jakąś przyjaciółkę, rodziców, albo kogoś kto może ci pomóc???

"Dzieci mu na wychowanie dać, a sama sobie od nowa życie ułóż." zostawić dzieci??? - no to jej dałaś radę :O Szkoda słów :O

Gość nowy na forum ..:)
widac ze prowokacja a wy odpisujecie . jestescie glupsi od autorki tego bezsensownego tematu. zal

Gość do tej nówki niesmiganej
a ty nowy co taki masz spóźniony zapłon? :-p

Gość InnaZNatury
Klaudka 27, Dzieci nie bije, tylko ją - tak wynika z treści. Jeśli się rozwiedzie, to i tak kasy nie zobaczy (najczęściej alimenty zasądzane są tylko na papierze a tatusiek wymiguje się jak może, żeby nie płacić), a mieć dwójkę dzieci na utrzymaniu, gdy nie ma się pieniędzy ? To nawet sąd nie zgodzi się jej oddać dzieci.. Life is brutal. Niestety. A dopiero, kiedy stanie na nogi może odwoływać się o wzięcie dzieci pod swoje skrzydła. wcześniej nie ma szans. Poza tym sama z dziećmi kiedy miałaby się podszkolić, dokształcić, co by jakąś pracę znaleźć, a do tego jeszcze pracować na utrzymanie? Tak więc jest to jak najbardziej sensowna rada.

Gość Tajson
Idz na policje zamíast síe na forum p**do wyzalac!lol!dlatego zapoprysieglam sobie ze nigdy nie wyde za maz.to rutyna i nuda.