Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m00000000aarta9_2011

podejrzewam ciaze---

Polecane posty

kurcze okres spoznia mi sie 3 tygodnie,,moge byc w ciazy,,ale boje sie panicznie isc po test...narazie sczekam @ czy jest ktos w podobnej sytuacji

Gość hmmmmm:)E:E
hej. tez jestem w podobnej sytuacji, ale moze mialas jakis stresujacy czas lub choroba ze Ci sie przesnela, i duzo nie powiedzialas.

Gość bla bla bla jl
autorko jak nie zrobisz to sie nie dowesz a tu wrózek niema trzeba bylo pomyslec o tym moze wczesniej

Gość bla bla bla jl
okres sie jej spoznia 3 tygodnia a ta czeka nokres buahahhahahahahahahahahaha dobre

Gość PIT z ZUS-u
koniecznie zgłoś sie do lekarza. w razie ciazy przed 10 tyg.

kurcze ,,narazie sprawdzam szyjke macicy,,jest nisko dosyc rozpulchniona,,kurcze chce cioooootyyyyyy

Gość PIT z ZUS-u
mnie sie spóźnia juz 11 dzien, ale test negatywny wiec czekam i na okres i na wizyte.

a podejrzewasz ciaze

Gość PIT z ZUS-u
już nie, wczoraj test negatywny, a jestem po odstawieniu tabletek więc moze zdażyć sie rozlegulowanie, ale do lekarza i tak sie wybieram.

Gość u mnie bylo tak
nie ma co odwlekac z testem. ja tez kiedys czekalam na okres jakies 2 czy 3 tygodnie, bo mialam nieregularne miesiaczki i balam sie testu no ale ilez mozna czekac. Kupilam test, pamietam jak sie modlilam zeby byl negatywny... a tu psikus ciaza, cale zycie mi przelecialo przed oczami, mysli nie teraz, co ja teraz zrobie, co rodzice na to.... pobeczalam sie. Pare godzin siedzialam i dalej nie wierzylam a pozniej juz sie zaczelo strasznie bolaly mnie piersi i staly sie takie twarde wiec wiedzialam ze to nie przelewki... Idz po test, nie ma co zwlekac jak jestes w ciazy to juz nic tego nie zmieni :P

Gość skoro nie bałaś
sie rozstawić nóg to i teraz nie bój się zrobić testu!!A takie odwlekanie nic ci nie da kochana!!

mnie sie spoznial dwa tygodnie.... i co wysmialibyscie mnie? ze nie mam po co czekac? @ dostalam....

Gość InnaZNatury
dwa_zero - Skoro dostałaś okres, to może to była ciąża, ale biochemiczna? Bo często też tak się zdarza, że kobiety nawet nie wiedzą, że są w ciąży, a krwawienie jakie się pojawia niejednokrotnie traktują jako spóźniającą się @.

Gość Guulaaa18
Jeśli możesz być w ciąży, to nie zwlekaj.. Ja też się kiedyś bałam, chociaż zabezpieczyłam się prezerwatywą i nie pękła ani się nie zsunęła.. Spóźniał mi się dwa tygodnie, ale dostałam go po 15 dniu, był normalny i obfity. A teraz do "InnaZnatury", skoro dwa_zero mówi, że miała okres.. to chyba chodzi jej o normalny czyli obfity.. a nie powiedziała, że plamienie.. ;]