Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ank489254

Proszę pomózcie

Polecane posty

Gość ank489254

już drugi miesiąc z rzędu to samo.... w zeszłym miesiącu na kilka dni przed okresem miałam plamienie o kremowym zabarwieniu do tego pieczenie przy ujściu cewki moczowej. Zgłosiłam się do ginekologa na badanie, które nic nie wykazało, usg też w porządku. Nie współżyje z nikim, dbam o higienę , nie wiem co to moze być. Wczoraj znowu pojawiła się ta dziwna wydzielina, z tym, ze nic mnie nie piecze ani nie swędzi, obecne są dość spore skrzepy krwi i właśnie zauważyłam, ze zaczą mi się okres, niby nic wszystko ok, ale przecież ja tak nigdy wczsniej nie miałam. Kiedy dostawałam okres miałam tak silny ból i pierwszy dzień miałam spore krwawienie a teraz tyle co kot napłakał. owszem fajnie, nic mnie nie boli, ale martwię sie, mam zmienić ginekologa i pójść jeszcze raz porozmawiać? co o tym sądzicie?

Miałaś cytologię zrobioną? Może masz dodatkowo jeszcze problemy z pęcherzem kup sobie coś z żurawiną np. Uromaxin i zażywaj - nie zaszkodzi, a może pomóc. Co do krwawień być może masz coś z hormonami. Lekarz powinien to zbadać. Jak masz kilka przychodni w mieście to idz i popytaj jaki jest najbliższy termin i się umów bo badania hormonalne są drogie a ta to będziesz mieć za darmo :)

Gość do za krótka doba.....
popieram przedmóczynię. Cytologia I stawiałabym na jakieś bakteryjne zakażenie - nawet układu moczowego. niekoniecznie to musi boleć.

Gość Guulaaa18
Może to być spowodowane dojrzewaniem. Jeśli jesteś w wieku 13-21lat jest to bardzo prawdopodobne.