Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrzydkiMarcel

Czy przeciętny lub brzydki facet ma szanse u pieknej kobiety?

Polecane posty

no nie nooooo... tak to nieładnie :D chłopaczyna zapewne zamknął sie w sobie a ta nieszczęsna "rysa na lakierze" to mu chyba do konca swoich dni pozostanie. Wiadomo, czy kiedykolwiek znajdzie ta swoja "drugą połówkę"? :P

Gość łódż miasto syfu
kijevna to piekna piosenka!

Początek tematu - banan na twarzy. Tekst o średnich ojcach ... genialny :) Jakoś smutno mi się zrobiło po przeczytaniu ZDŻ... brzydcy dla brzydkich.. w sumie racja ale...

Sorry, nie odpowiedziałem na pytanie. Myślę, że nie. Trzeba myśleć realistycznie a nie marzeniami.

Wiesz, najczęściej jest tak że takie piękne i tacy piękni to totalne buraki. Byłam już w związkach z takimi i długo one nie trwały, więc nie masz czego żałować. Bardzo brzydcy powinni jakoś bardziej zadbać o swój wygląd. Odpowiedni styl, fajna pasja, dobry charakter - to wszystko wpływa na to jak Cię kobiety postrzegają.

Gość łódż miasto syfu
astoria a czy to Odpowiedni styl, fajna pasja, dobry charakter - to wszystko wpływa na to jak Cię męzczyźni postrzegają. tez działa? bo wydaje mi się że zupełnie nie

Gość cedddd
nie obawiaj sie, są kobiety co patrzą tylko na to aby facet miał w spodniach

Gość egeg
Laski patrzą tylko na wygląd, czyli na przystojnych a jak na brzydkich to tylko na ich kasę i to tyle jakie są baby

Gość gość
:)

Gość gość
Charakter jest najwazniejszy

Gość gość
A czemu nie weźmiesz sobie brzydkiej dziewczyny. Takiej jak ty ? Nie uważasz że twoje podejście jest nie w porządku ? Masz wymagania wygórowane od kogoś, a sam od siebie nie wymagasz nic. Dobry charakter czy dobre serce nie załatwia wszystkiego. Poza tym ja was wszystkich znam. Wy wszyscy macie dobry charakter i dobre serce. Na początku. Dopóki sie wam nie znudzi i dopóki nie trzeba wam prać skarpet.

Gość gość
21:26 I po uj żeś podniosła taki staroć. Myśl troche

Gość gość
jesli chodzisz do liceum to marne szanse, a pozniej studia praca wtedy kobiety chca dobrze zarabiajacych,opiekunczych facetow, a tak wogole to brzydkie kobiety chca pieknisiow,same sie soba nie pochwala ,to facetem ze maja przystojnego, piekne pochwala sie soba,one lubia sie zaprezentowac a facet juz nie musi

Gość gość
A po co ładna? Znam kilka ładnych dziewczyn, nawet z dobrymi charakterami ale traktuje je tylko po koleżeńsku. Miło na nie popatrzeć ale to nie mój typ. Szukam takiej która będzie mnie jarać seksualnie i mentalnie, a taka wcale nie musi byś śliczna. Pociąga mnie określony typ sylwetki i cechy osobowości i nie wyobrażam sobie być z dziewczyna dla tego ze jest ładna i jedynie sympatyczna...nudaaaa

Gość gość
Niby to faceci bardziej zwracają uwage na wygląd ale jak przychodzi co do czego to non stop dowiaduje sie o znajomej uganiającej sie za facetem z wyższej ligi jeśli chodzi o wygląd. Niestety to my faceci otworzyliśmy im do tego furtkę.