Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeszczePanna;)

Szukam Fotografa i kamerzyste - Ślub, wesele - Kraków - Kwiecień 2011

Polecane posty

Gość Foto-Frog
Witam zapraszam do zapoznania się z moja oferta na stronie wwww.foto-frog.pl Chętnie podejmę sie wyzwania zatrzymania w obiektywie tych pięknych chwil. posiadam wolny termin. Pozdrawiam Paulina Anna Lasek foto-frog

Gość Hej Foto........
Foto-Frog chyba pokazując te zdjęcia chcesz się jedynie zabawić i żartujesz? Te zdjęcia nawet za dopłata nie kandydują do miana fotografii profesjonalnej. Fotoksiazka tak jak u większości pseudo profesjonalistów jest do mydlenia ludziom oczów. Większość amatorów zrobi o wiele lepsze zdjęcia niż te pokazane na twojej stronie. ŻENADA POMYŚL CO ROBISZ BO SIĘ OŚMIESZASZ.

Gość Jakub Milczuk
Zapraszam do współpracy www.jakubmilczuk.com

Gość Panie Jakubie
Te zdjęcia na pana stronie są okropne. Czemu pan kradnie pomysły innym i tak nieudolnie je realizuje? Coraz więcej amatorów a coraz mniej profesjonalistów.

Gość Pico
Coraz więcej sfrustrowanych pseudofotografów co to nie mogą znaleźć klienta i frustracje wylewają na konkurencji.

Gość Pico czy ty o sobie piszesz
Jakub Milczuk pokazał swoje zdjęcia które w niczym nie powaliły mnie i siostrę na kolana. Przeciętna słabo działająca strona i przeciętne zdjęcia z cudzymi pomysłami na zdjęcia. Jednak starsi doświadczeni fotografowie mają swój styl i gust i nie myszą kraść innym pomysłów. Co strona nowego fotografa to takie same pomysły na zdjęcia jak na innych stronach i niech mi ktoś w tym co napisałam zaprzeczy.

Gość fotografrybnik
JeszczePanna a kiedy dokładnie macie ślub ?? Proszę o maila, prześlemy naszą ofertę biuro@fotogolik.pl pozdrawiam :)

Gość Pico
Nie znam rzeczonego pana Milczuka ale krytyka fotografa ślubnego że korzysta z cudzych pomysłów zdradza totalna ignorancje tego co to pisze. Pokaż mi fotki jakiegokolwiek fotografa a ja wskaże ci dziesięciu innych którzy robią podobne. Powszechność w tej materii jest tak wielka że żeby być na siłę oryginalnym i mieć "styl" co poniektórzy sięgają po ekstremalne pomysły które przekraczają granice nie tylko estetyki ale i dobrego smaku. Proponuje sesje ślubną w rzeźni albo chlewie - będzie na pewno oryginalnie.

Gość Mateusz Zajda
Jeszcze raz zapraszam www.zajda.art.pl

Gość mateusz.zajda
Zapraszam www.zajda.art.pl już dalej szukać nie musisz :)

Gość julka_krk
Ja osobiście mogę wam polecić Sabinę Jankowicz. Młoda, miła osóbka z niesamowitym talentem do zdjęć. Z naszego ślubu zrobiła genialny reportaż, przygotowała album i płytkę ze zdjęciami. W albumie nie zabrakło żadnego elementu ślubu, czy wesela. Za każdym razem gdy otwieram ten album czuję się jakby to działo się na nowo. Widać pełen profesjonalizm w każdym ze zdjęć. Album nie jest nudny, zdjęcia tańczących par nie są 'upchnięte w kupie' tylko przeplecione zdjęciami z tradycyjnych zabaw, itp, itd, etc. Rozmarzyłam się, idę to przeżyć jeszcze raz, a wam gorąco polecam Sabinkę. http://sabina-jankowicz.pl

Gość AnkaMisztal
A ja polecam Mariusza Dudę z Krakowa- mariuszduda.pl. Świetne zdjęcia, dobre ceny i przede wszystkim rzeczowy konkretny fotograf.

Gość gość
Skończysz wreszcie reklamować tego faceta?

Gość Renatt
Najlepiej decydować się na takiego fotografa, dla którego fotografia to pasja i tutaj dla nas sprawdził się Paweł Bazylewicz. Portfolio można zobaczyć na stronie http://www.fotografia.emodia.pl/ i na FB. Czasami można trafić na sesje narzeczeńską GRATIS.

Gość gość
Ja mam w Rzeszowie http://rgfotograf.pl/ Z tego co wiem, to dojeżdża też do Krakowa i czasem dalej, zależy od zamówienia i ustaleń.

Gość gość
Witam, najlepszych specjalistów z Małopolski i całego kraju możecie znaleźć tutaj w katalogu branżowym http://www.foto-video.gdziewesele.pl/ Portfolio wielu firm robi ogromne wrażenie, każdy znajdzie usług odpowiednich dobranych do swoich gustów :)