Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gnijaca

Dziwna sytuacja prosze o rade

Polecane posty

Gość Gnijaca

Mam 21 wczoraj stracilam dziewictwo,z facetem ktorego nie kocham ale jestem z nim w zwiazku 2 miesiace,przespalam sie bo naciskal,nie chcialam,on to widzial,moj opor,ze sie bronilam aby tego nie zrobic,po tym napisalam mi ze jest przez ta sytuacje nie obecny i zle sie czuje bo wyglada jakby zrobil na sile,ma mieszane uczucia..zaluje ze wlasnie sie dalam ale to juz po fakcie dokonanym,zrobil u mnie poczucie winy i zebym zalowala,nie ciesze sie z tej sytuacji bo wydaje mi sie ze jego glownym celem na to wychodzi bylo mnie zaliczenie skoro po tym takiem dziwne akcje odwala.Co sadzicie?

Gość ehhhhhe
że gnijesz od srodka

Gość Gnijaca
up

Gość justyna19
A co jakbys mu nie dala to by Ci cos zrobil ??? Jak kocha to poczeka ile bedzie trzeba!! Moj nalegal ale stawialam upor az wkoncu sama chcialam , ale to nie bylo tak, ze mnie zmuszal.

Gość Gnijaca
stawialam dosc dlugo opor i widzial to ze bylam strasznie niechetna ze bylam niegotowa ze mialam awersje co do stosunku..i teraz jakies dziwne ma dylematy..i pyta sie ciagle czy bylam zadowolona

Gość co sądzimy?
ano to, że jesteś tępą idiotką, nie potrafiącą poprawnie sformułować myśli. Zamiast współżyć, lepiej przyłóż się do nauki. To jedyna nadzieja dla ciebie dziecko.

Gość Gnijaca
up